Voltatok hasonló helyzetben? Hogy lehet feloldani ezt a dolgot?
Én nagyon kutya párti vagyok. El sem tudnám képzelni az életemet a vidám kutyusom nélkül, aki mindíg örül, mindíg játszana, és árnyékként követ.
Szóval, ez szubjektív, de én vinném a kutyát mindenképp.
A pasim kutyapárti, együtt lakunk, de őt mégkevésbbé zavarja az esetleges szőr, plussz kosz mint engem. De ha új partnerem lenne, aki nem kedveli a kutyát, szerintem nem költöznék vele össze. Ez a kutya már hozzám nőtt. :D
tökéletesen egyetértek a 4. válaszolóval, az én párom sem nagy kutyás, de tiszteletben tartjuk egymás akaratát, kompromisszumot kötünk, ha ő egy kocsira szeretne gyűjteni és költeni akkor tegye, úgy én is a leendő kutyámra fogok költeni, de ezeket elkülönítjük egymástól, én nem szólok bele az ő dolgába, ő sem az enyémbe, ha segítségre van szüksége, természetesen feltétel nélkül a rendelkezésére állok, szerencsére ő is így van ezzel
elképzelhető az is hogy majd idővel megbarátkozik a kutyával, s akarva akaratlanul is a részévé válik, pl a páromékhoz most került egy cica, először tök közömbös volt vele, de mára annyira megszerette hogy hozni akarja magunkkal ha összeköltözünk, bevallom én meg inkább kutyás vagyok így idegenkedtem a cicától, de aztán megszerettem én is :) lehet hogy nálatok is így lesz, de ez így nem oké hogy majd ő mondja meg neked hogy mit lehet és mit nem, egyenjogú vagy, olyan állatot tartasz amilyet akarsz
20:50es: A kertes ház szuper lenne, de pályakezdő fiatalok vagyunk, így anyagilag nem igazán reális opció:(
20:51es: Sok-sok ilyen beszélgetésen vagyunk már túl, de nekifutok még egyszer, hátha... Köszi még egyszer nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!