Melyik fajtaválasztó weboldal a legjobb szerintetek?
Hát figyelj, nekem olyanok jöttek ki, hogy... Igények: kertes ház, közepes-nagy méret, kifejezetten őrizzen (ez volt a lényeg), szőr mindegy de lehet nagy stb... Erre kiad olyanokat hogy perzsa agár, csivava, basset hound stb.... :O
Inkább mondd el milyen vagy, mit szeretnél, járt kutyák közé. Azért a gépek még ennyire nem jók xD
Kicsit gondolkodtam azon, nem-e lenne keletje egy olyan oldalnak ami segítene a fajtakiválasztásban. Bár szkriptet írni hozzá nem tudok, de segítséggel talán menne.
A kérdést azért tettem fel, hátha valaki tud olyan oldalról, ahol az igények helyett másra fokuszálnak.
Egyébként szeretnék kutyust majd egyszer. Egyenlőre jegelem a témát, mert sajna rajtam kivül más nem akar ( sőt!).
Ahhoz, hogy lehessen kutyám alapvető változásoknak kellene történnie. Erre viszont nincs esélyem most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!