Szerintem az összes ilyen sz@r, és az ilyen oldalakat egytől egyig lenézem...
2011. máj. 23. 17:42
2/16 anonim válasza:
www.wix.com
flash alapú, de bármit, bármit meg tudsz csinálni, háttér, menük, színek, minták, effektek, albumok, kommentek, akármi.
később ezt átimportálhatod ha van saját domained, ha nincs, akkor wix.com/xy lesz.
2011. máj. 23. 17:53
3/16 anonim válasza:
Neked találták ki a WYSIWYG webszerkesztőket. Így nem őrülsz bele a kódba, de megvan a lehetőséged belemódosítani. Ajánlom a KompoZer-t.
2011. máj. 23. 17:53
4/16 anonim válasza:
gportal.hu (bár kredites de 50kredit és örökre a tiéd)
blogspot.com (tudom hogy ez blog féle,de van benne nagyon sok minden pl. én is ezt használom):D
2011. máj. 23. 18:55
5/16 anonim válasza:
A magam részéről teljesen meg vagyok elégedve a [link] -val. Könnyen lehet kezelni, van hírlevél, szavazás, statisztika. Egyedül a tárhely kicsike, de legfeljebb külső tárhelyet használsz url hivatkozásként.
Könnyen lehet kezelni, van hírlevél, szavazás, statisztika. Egyedül a tárhely kicsike, de legfeljebb külső tárhelyet használsz url hivatkozásként.
Ez mind szép és jó csak nem ingyenes!!!
2012. dec. 12. 12:49
8/16 anonim válasza:
www.eoldal.hu
én is ezen csináltam...
nézzétek meg: www.like-nyar.eoldal.hu :)
2013. dec. 18. 14:07
9/16 kurumi2000 válasza:
A gportal.hu már ingyenes, és örökre a tied marad :) Rengeteg funkciója van, és könnyen lehet átalakítani tetszés szerint a kinézetet. De akár egy egyszerű CSS kódot is beilleszthetsz, ha van rá időd! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!