Eladó Ónémetjuhász kutyát keresek, tudtok?
köszönöm azoknak akik ki akarnak oktatgatni, sokan próbálták már, isten nyugosztalja őket..
szóval. menhelyeken néztem már, mert kiskorom óta támogatjuk pl. a Rexet havonta. de ott nem találtam, se a többin. azért köszönöm :)
nem tudom hol nézted, de kb minden 3. gazdátlan kutyából legalább 1 németjuhász vagy annak a keveréke
itt nézz még szét esetleg: [link]
köszönöm :)
igazából annyi a problémám, hogy ónémetjuhászt nem találok igazán, csak németjuhászt :/
Hát olyat kereshetsz akárhol, mert nem fogsz sehol se olyat találni ami úgy néz ki mint egy fajtatiszta. Ez a két opció van: nagyon olcsón egy ónémetre hasonlító kutya, vagy egy drága (100 ezer ft) fajtatiszta 100% ónémet. Mivel írtad hogy ingyen keresel, ezért gondolom nyilvánvaló számodra is hogy csak az első opció adott számodra, tehát csodát ne várj.
ők pl hasonlítanak és szerintem gyönyörűek:
amúgy - csak úgy mellékesen - a barátod fel van készülve egy leendő kutya érkezésére? van pénze kutyaeledelre, tálakra, oltásokra, pórázra, fekhelyre, játékokra? ha a családjával él, a többiek is beleegyeztek a kutyába? ha egyedül él és dolgozik, jut ideje a kutyával foglalkozni, nevelni, tanítani, sétáltatni naponta? volt már valaha kutyája, ha nem akkor utánanézett hogy hogyan is megy a kutyanevelés?
ha ezek közül bármelyikre is "nem" a válasz, akkor ne ajándékozz neki kutyát, mert a kutya egy élőlény, akiről élete végéig felelősséggel fog tartozni és gondoskodnia kell róla, nem egy tárgy amit adunk-veszünk, aztán felrak a polcra vagy eltesz a fiókba ha útban van vagy nincs kedve vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!