Póráz és és nyakörv vagy hám?
Figyelt kérdés
2013. nov. 28. 14:12
12/18 anonim válasza:
Nyakörv inkább nagyobb kutyákhoz mert azzal jobban megtudod fogni ha húz.Kisebb kutyákhoz hámot szoktak ajánlani . De persze a nyakörv is teljesen jó ;)
13/18 anonim válasza:
MEg a kisebb kutyákhoz flexit, meg röhögnek rajta, ha támad....
14/18 anonim válasza:
nekem is a hám + flexi csodálatos kompozíciója jutott eszembe kistestű ebeken :D
Mondjuk nem feltétlen rossz, de nem is lehet vele jelezni a kutyának, ha szükség van rá. Nem mintha nyugdíjasok, vagy kistestű kutyatartók nagy része bátorkoda bármit csinálni a kutyával. :D
A magam részéről póráz + nyakörv. Eleinte idegenkedtem a nyakörvtől és a póráztól is. De ezek jó eszközök a kutya biztonságban tartásához olyan helyen, ahol veszélyt jelenthet magára, vagy másnak kellemetlenséget okozhat véletlenül.
15/18 anonim válasza:
Nameg, ahogy elképzelem a most 7 hónapos, energiától kirobbanó kölykömet úton a park felé... ahogy hámban szenvedünk, hááát... Nem biztos hogy odaérnénk. :D
16/18 anonim válasza:
Én eddig csak a nyakörvre esküdtem, de az ideiglenesemet hámmal kezdtem sétáltatni,mert az elején szinte mindentől megijedt és satufék+hátra kibújás volt az azonnali reakciója,azt meg nem akartam, hogy nagyon szoros nyakörvvel menjünk, mert szerettem volna ha csak pozitív élményeket kapcsol a sétához. Húzott kb 2 napig, de nagyon szépen le lehetett szoktatni róla a hámmal, nem gondoltam volna, a hideg rázott a hámmal való sétáltatástól, de most már nem is akarok váltani, pedig már lehetne. Ettől függetlenül a saját kutyáimnak nem fogok hámot venni, de már nem kívánom a pokolra sem :D
17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. nov. 29. 13:08
18/18 anonim válasza:
Én a labradoromat hámmal szoktam sétáltatni.Csak néha húzza,de akkor is ha rászólok abbahagyja.Én a hámot ajánlom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!