Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bolhairtó nyakörv mennyire...

Bolhairtó nyakörv mennyire jó, és milyen árban kapható?

Figyelt kérdés

van

kettő kutyusom és állandóan bolhákkal vannak tele meg kullancsal,

bolhairtó samponnal szoktam őket fürdeti. de egyszerűen 1. 2napig úgy

ahogy elviselhető majd újra állandóan vakaroznak, meg telle vannak

bolhákkal. a bolhaírtó nyakörv mennyire jó (megbízható)? és kullancsok

ellen is jó? milyen árban kapható a nyakőrv?

2013. nov. 16. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Frontline Combo-t ajánlom. Nekem bevált. 1-2 nap alatt az összes élősködőt eltávolítja. Én kettőt vettem az állatorvosnál 2500 forintért. 1 hónapig véd a kullancsok ellen 2 hónapig a bolhák ellen. A nyakörv ilyen esetben szerintem nem segít,vagy egy vagyonba kerül.
2013. nov. 16. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Frontline baromi drága ahhoz képes, hogy annyira nem is biztonságos. Az enyémben vígan táncoltak a bolhák mellette.

Mi váltottunk ex-spot cseppentőre. 980 Ft darabja és 4 hétig véd. Azóta se láttam se kullancsot, se bolhát.

2013. nov. 16. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Frontlinet nem ajánlom ugyanis elavult, rezisztensek rá az élősködők, legalábbis kullancsra tuti.szomszédom kutyáján is az volt el is pusztult tavasszal babéziás lett.

Én a Foresto nyakörvet ajánlom, az enyémen az van nagyon jó.8 hónapig véd és 6000Ft környékén van aára, szerintem ez éri meg a legjobban mert bolha és kullancs ellen si jó, nem kell havonta csepegteteni 2000 ft-ért...

2013. nov. 16. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekünk is Foresto nyakörv van mindkét kutyán és a macskán is.8 hónapig véd,a kutyáké 8 ezer volt a macskáé 6 ezer.De ha elosztod,az havi szinten max egy ezres,még a drágább is,még a csöpögtetős dolgok (frontline,ex-spot,stb.)havi szinten kerülnek 2-3 ezer ft-ba és van amelyik nem is hatásos.

Nyakörvet állatorvosnál tudsz beszerezni,ami hatásos is.Ja,és vízálló is,még a csepegtetős készítmények nem azok!

2013. nov. 16. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
En kb. 1000-ert vettem Bobi bolhairto nyakorvet. Egy darab bolha nem volt a kutyamba miota nalunk van. (egy eve)
2013. nov. 16. 16:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Már miért ne lenne a csepegtetős vízálló? Ráteszed és fél nap múlva már nyugodtan úszhatna is.
2013. nov. 16. 17:12
 7/8 anonim ***** válasza:

A cseppentős megoldás is ugyanúgy vízálló. Igaz, várni kell vele egy napot, de nem is akarom minden nap fürdetni. Esőben pedig nyilván nem cseppentem be, csak ha elállt.

És csak a frontline ilyen baromi drága. A legtöbb cseppentőt 1000 Ft alatt be lehet szerezni.

Nem azt mondom, hogy erre esküszöm, de nekem pl kölyökkutyám van és a bolhanyakörvek még leesnek róla, tehát maradt ez a megoldás ami nagyon jól bevált.

2013. nov. 16. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nekem a kiltix-et ajánlották, az 4500 ft 7 hónapra.
2013. nov. 16. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!