Szolnoki kutyások! Vannak itt?
Figyelt kérdés
Szívesen ismerkednék szolnoki kutyásokkal, akikkel tudnánk együtt sétáltatni időnként.Kistestű kutyám van, de jól kijön mindenféle kutyával, játékos is.:)2013. nov. 28. 12:37
1/8 anonim válasza:
Velem sétálhatsz, de nincsen kutyám...:) Illetve tegnap volt egy kutyám 20 percig, amíg kitartóan követett a lábam mellett amerre mentem.
2/8 anonim válasza:
hány éves vagy?
amúgy detto, én is úgy vagyok mint az első válaszoló ):)
3/8 anonim válasza:
Mennyi idos vagy, es Szolnokon belul merre laksz? :)
4/8 A kérdező kommentje:
26 éves vagyok és a MÁV kórház felé lakunk, Zagyvaparti sétányra kiszoktunk menni időnként meg amikor lehetett akkor a Tisza parti sétányra is.Tehát ebben a városrészben tudunk mozgolódni.:)
2013. nov. 28. 16:44
5/8 A kérdező kommentje:
Jajj még lemaradt, remélem nem sértek meg senkit ezzel, de főleg olyanokat keresnék akiknek van kutyusa, hogy az enyém tudjon egy kicsit szórakozni úgymond,tudjon játszani más ebekkel is ne csak a szokásos 2 barátjával.:)
2013. nov. 28. 16:48
6/8 anonim válasza:
3. vagyok: Sajnos en messzebb lakom :( A "nagyon kulvarosi" reszen
7/8 A kérdező kommentje:
Kár :(
2013. dec. 4. 17:56
8/8 anonim válasza:
Én szívesen el mennék csak messzebb ... lakom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!