Kutyával utazás! Segítség! Mennyi a vonatjegye?
Amstaffról lenne szó.
Azt írták, hogy 20 kg feletti a kutyát csak a peronon lehet szállítani. Az mi?:D vagy az hol van? :D
Én úgy tudom, hogy nagyon nagytestű kutyával nem lehet bemenni az ülős részre, hanem a két vagon közti részen kell lennie (ahol az ajtók is vannak) De ha megkérdezed a jegyárust,ő biztosan tudni fogja.
Az élőállat viteldíj kb. a fele az emberének.
IC-n nem utazhatsz vele egyátalán, csak személyvonaton!!! Elég gáz mondhatom! Volt szerencsém!
Élő állat jegyet kell váltanod!
Harmad árban van, bár lehet hogy változott!
Aki nem utazott még az ne magyarázzon már hülyeségeket.
1. Mivel megváltottad neki is a jegyet jogod van beülni az emberek közé, én fel is szoktam ültetni az enyémet az ülésre, vagy leterítek neki vmit a földre. Egyébként harmadannyiba kerül a jegye, mint a felnőtt. Kb.
2. Nem kell oltási könyv, szájkosár viszont igen. A kallerek szeretik a kutyákat csak munkaköri követelmény lenne leküldeniük ha nincs rajta kosár. Viszont ha leveszed miután elment az már nem az ő hibája..
3. Az utasok is nagyon jól szoktak viszonyulni a kutyákhoz. Nekem is hasonló fajta van és halálra szokták gyöntölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!