Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek van tapasztalata extra...

Kinek van tapasztalata extra mini csivavával?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Most szeretnék venni egy csivavát és érdekelne hogy milyen a természetük,mennyire viselik az egyedüllétet (munka miatt)!? A válaszokat előre is köszönöm! :-)

2013. nov. 28. 09:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Rengetegen fogadnak örökbe Mo.-ról is külföldre, itt azért általában nincs annyi feltétel. Pl. az Illatos úton sincs. Ha veszel is kutyát, azt csakis tenyésztőtől tedd, ne szaporítótól, a tenyésztő egyik ismérve, hogy ilyen genetikailag selejtes 'extra mini' és 'mini' jószágokat nem állít elő!
2013. nov. 28. 11:42
 12/19 intense ***** válasza:
78%
Minden jó helyről vett kutya, rendes nevelés mellett nyugodt természetű. De figyelj, ha neked fárasztó megfelelni az örökbefogadás feltételeinek, és most azonnal kell kutya, akkor inkább ne is legyen egyáltalán. Mellesleg milyen menhely az, ahol feltétel hogy legyen már másik kutyád, megmutatnád nekem?
2013. nov. 28. 11:51
 13/19 A kérdező kommentje:
Sok olyan menhely van ahol azt mondják hogy ooo hát ha egyedül lenne akkor inkább oda adjuk másnak akinek már van 2 mert ott nem fog unatkozni....nem egy ismerősöm járt így...egyébként ezt meg bírom h láthatatlanba ítélkeznek. az emberek! Ti Mo-ról biztos el láttok idáig hogy nálam mi felel meg meg mi nem... Mind1 köszi a válaszokat...majd megoldom a problémám...
2013. nov. 28. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:
92%

Kedves Kérdező!

A sima csivava is elég kicsi, és ha jól van nevelve, akkor biztos nyugodt is. :) Én láttam már minta csivit, aki póráz nélkül olyan nyugodtan cammogott a gazdája mellett, hogy csak na. :) A lényeg itt is a szocializáció, és hogy ne ess bele a cuki is nagy szemeibe.

A kérdésre válaszolva:

Egy ismerősöm kapott ajándékba egy extra miniként árult kölyköt. Elvitte állatorvoshoz, kiderült, hogy még nincs 5 hetes. Kiderült, hogy tele van féreggel. Meg volt szervi baja is. A kiskutyának nagy fájdalmai voltak, és egy hétig sem volt náluk, mikor elaltatták.

Az "extra mini" ma nagyon divatos, De: extra mini (vagy csak mini) = selejt, halálos beteg, túl fiatal .... várhatóan rövidke életét kínokban leélő kiskutya.

A sima csivi is nagyon jó lenne neked. :) Vagy egy mopsz, az nyugisabb, jobban bírja az egyedüllétet.

2013. nov. 28. 13:05
 15/19 anonim ***** válasza:
95%
Hat en menhelyen meg olyat nem hallottam hogy ha nincs még egy kutyad akkor nem hozhatsz ki a m3nhelyrol mert akkor unatkozni fog :D ezt hol hallottad? Szerintem elgge urbanlegend
2013. nov. 28. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:
tacskót tudom ajánlani. daschhund németül. off: merre laksz Bécsben?
2013. nov. 28. 20:52
 17/19 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz menhelyről kutyát hozni sehonnan se vegyél.másrészt egy rendes tenyésztő sokat elkér a kutyáért így ha menhelyről hoznál megmenthetnél egy kutyust és még nem is kéne százezreket költeni rá.Viszont ha nem hozol menhelyről (amit nem ajánlok) akkor viszont becsületes tenyésztőtől vegyed a kutyát nem egy szaporítótól!
2013. nov. 29. 18:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,vettem egy törpepincsert ő is nagyon cuki de gyanus h nem fajta tiszta de az sem érdekel csak ne legyen hatalmas :-) amugy a 15. kerületben lakom Bécsben! Mindenkinek mégegyszer köszönöm :-)!
2014. jan. 14. 19:52
 19/19 anonim ***** válasza:
mutass képet a kutyáról :)
2014. jan. 14. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!