Szertnem a kutyamat elvinni egy kutyaiskolaba! Tudtok jo sulikat?
Figyelt kérdés
Van egy egy eves nemet dogom ( lany ) akit nagyon szertnek bentlakasos kutyaiskolaba vinni. De Budapesttol tavolabbra nem nagyon szertnek elmenni. Lecci mondjatok par jo helyet! Elore is koszi :3332013. nov. 26. 18:05
1/3 sippara válasza:
A bentlakásos képzés semmit nem fog érni. A kutya nagy most is képes lenne mindent megfelelően csinálni, TI nem viselkedtek úgy, hogy érdemes legyen jól viselkednie. Sulit ajánlani biztosan tudunk, csak ahhoz tudni kéne, konkrétabban merrefelé laktok.
2/3 anonim válasza:
én Pinnyédre hordom nagyon meg vagyok elégedve vele :)
3/3 anonim válasza:
A kutyák mindig mindent jól csinálnak.Az emberek rontják el,vagy értik félre a jelzéseiket.Ezért többnyire a kutyaiskola az az embereknek szól,ahova persze vinni kell a kutyát is,de igazából a gazdát tanítják és nem a kutyát.
A bentlakásos iskolának semmi értelme,mivel ők pár nap alatt is "tökéletesen" kiképzik a kutyát,viszont te nem fejlődsz sehova,kiadsz egy valag pénzt és 2-3 héttel később a problémák ugyan azok lesznek.
Rendes kutyaiskolát keressetek fel,a Cerberos budapesti szervezetét tudom ajánlani.Nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!