Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen középtermetű kutyát...

Milyen középtermetű kutyát ajánlotok panelba?

Figyelt kérdés

Legfőképp minimum foxterrier méretűt keresek, a napi 2,5 óra mozgást tudnám neki biztosítani. Nem szeretnék nagyon pörgős kutyát, jó lenne, ha képes lenne nyugton maradni (mindenki a bordert mondja, de köszi, abból nem kérek).

Tudnám vinni kiállításra, túrázni, illetve nagyon sok kutyás van a környéken, tudom vinni kutyafuttatóba, stb.

Szeretnék inkább középtermetűt, gondolkoztam a huskyn is. A malamut szerintem túl nagy falat lenne nekem.

Tudom, milyenek a huskyk, nem kell mondani, hogy makacsak.

Ja, emellett kikötés még, hogy ne kelljen nyírni/trimmelni.

Ha a husky nem lenne megfelelő napi 2,5 óra mellé, akkor milyen középtermetűt tudnátok még mondani? Már van kinézett menhelyim is.

2013. nov. 25. 13:07
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöld kéz ment, nem válaszolok egyenként. :)
2013. nov. 25. 20:37
 22/24 anonim ***** válasza:
47%
Én 12/L vagyok és van egy pitbullom :) Nem igényel nagy mozgást, szerintem az egyik leghűségesebb kutyafajta, az enyém bent van a házban és konkrétan 1 ágyban alszunk :D .. Mielött jönnétek a "pitbull? az mindenkit széttép!" dumával közölném hogy aki nem ilyennek neveli annak egy csodálatos házikedvence lesz aki bármikor feltudja viditani az illetőt <3 meg még az Argentin dog is szép szerintem ( mondjuk az kissé nagyobb)
2013. nov. 25. 21:26
 23/24 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
Bármelyik középtermetű kutya jó panelba ennyi mozgással. Bár nem mindegy, hogy a 2,5-3 óra mozgás csak sima bandukolás a háztömb körül, vagy aktív tempózás, labdázással, futtatással, tanulással :)
2013. nov. 25. 21:37
 24/24 anonim válasza:
Szerintem a huskynak meg a malamutnak vedléskor hömpölyög a szőre a panel lakásban, ők inkább udvarra valók. Szerintem. Szerintem is inkább a mudi lenne jobb választás legalább is én azt választanám vagy a rövid szőrű foxit.
2017. dec. 23. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!