Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szuka kutya ivartalanítása...

Szuka kutya ivartalanítása utáni kérdéseim lennének. Valaki segít?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt (szerdán) volt a műtét. 8 hónapos a kutyus.

1: Azóta szinte mindig csak fekszik, és ez még a műtét hatása, vagy később is ilyen marad?

2: Műtét előtt kakilt, azóta nem, pedig enni kapott. Nem lesz ebből baj? Mit csináljak? (Gallér van rajta, ami annyira zavarja, hogy nem viselkedik normálisan, sem sétálni sem kakilni nem hajlandó, hiába viszem le).

Valaki aki esetleg átesett már az ivartalanításon tudna segíteni? Köszönöm! 19/L

2009. nov. 20. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

11.26-os vagyok

Adjál neki száraztápot, vannak elérhető áron nagyon jók, és arra rá van írva, hogy milyen testsúlyú kutyának, mennyi dkg-t kell adni! Ez eléggé pontos! Vagy, ha jól állsz anyagilag, akkor ha jól tudom, van kifejezetten ivartalanított állatoknak is táp!

Akkor kell neki kevesebbet adni a megszokottnál, ha látod, hogy tunyul! Ez esetben próbáld meg mozgásra bírni, vagy tényleg kevesebbet adj neki!

Az tényleg fájna neki, ha ducigombóc lenne!! Izületi gondok stb.

2009. nov. 20. 13:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Dog Chow-t kap, mert azt olvastam, hogy ez még ilyen árkategóriában elmegy, egyelőre erre van pénzem, de emelett még kap konzervet is, az Best Meat, elvileg ez is egész jó minőség. (Próbálom megtalálni a középutat, hogy neki is és a pénztárcámnak is jó legyen, mert a műtét sem volt olcsó, és még chip-et is kapott.) Ezekre is rá van írva, hogy mennyi kell, ezzel nincs is gond, csak akkor nem tudom miből mennyit, ha házikosztot is kap. Mert azt is nagyon szereti, és ha nem zsíros-fűszeres, akkor miért ne kapna? Na abban nem vagyok biztos.

Majd megmérem, ha jobban lesz, és ha látom, hogy elkezd felszedni magára (hosszúszőrű és könnyen össze lehet keverni a szőr növekedését a hízással) akkor visszaveszek a mennyiségből. Nagyon nem szeretném, hogy elhízzon. Ha az egészségéért ivartalanítattam, akkor nehogy nekem elhízzon, mert ugyanott leszünk szinte mint előtte. De erre már nekem kell figyelnem.

2009. nov. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!