Melyik kutyafajta álmaid kutyája?
Figyelt kérdés
Ha bármelyik fajtát választhatnád, akkor melyikre esne a választásod? És miért?
Képet is linkelhettek mellé bemutatásképp :)
2013. nov. 24. 13:22
1/24 anonim válasza:
2/24 anonim válasza:
Persze ez csak egy álom egyelőre, se helyem se időm nincs két nagytestű kutyára, ráadásul nem ismerem annyira a személyiségüket, így nem merném bevállalni. De még csak 21 vagyok, szóval egyszer, talán, ha már nagyon értek a kutyákhoz. :) Addig marad a közepes kis menhelyi mixem.
3/24 anonim válasza:
Nekem a Husky meg a Border Collie, imádom az okos, mozgás igényes kutyákat. :)
4/24 anonim válasza:
5/24 bamboochatheone válasza:
Egy hosszúszőrű bernáthegyi. Egyszerűen imádom. Régen volt egy nagyon szép kan és azóta is csak olyat szeretnék. Na majd egyszer.:D
6/24 pappz93 válasza:
Pitbull vagy Amerikai Staffordshire Terrier :)
7/24 anonim válasza:
Juj, ne haragudjatok, fogalmam sincs, hogy ez hogy került ide... :(
Kérdező, nyugodtan töröltesd a fenti válaszom.
Na, szóval egy ilyen kutyus kéne. :)
8/24 anonim válasza:
Én Őt szeretném :) Dán dog, és ilyen színben :) (Remélem jó a link, mert nem sűrűn használom ezt az oldalt)
9/24 anonim válasza:
Mopsz, mert önmagam látom benne. :)
www.sanger.dk
10/24 anonim válasza:
ha lesz sok pénzem, mondjuk nyugdíjas milliomos leszek, valamelyik szelíd óriás pl. leonbergi, újfundlandi, landseer stb. Imádom a lustaságukat, a kedvességüket, gyerekszeretetüket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!