Barfos bugyuta kérdés?
Sziasztok! Nézelődtem itt is, máshol is, de nem igazán találok választ a kérdésemre.
Ti hogyan csináljátok a kiolvasztást? Mennyit vesztek ki egyszerre a fagyóból és "hűtőhidegen" adjátok a jószágnak, vagy hogyan?
Gondoltam arra, hogy kivétel után bedobom meleg vízbe, hogy kicsit átlangyosodjon, vagy ilyesmi. Szerintem nem jó, ha hidegen eszi nem?
Nagyon köszönöm. :-)
A fagyasztási időkről tudsz írni vmit? Hogy melyik húsnak mennyi idő kell a fagyóban,a baci kiirtáshoz?
egy , két napi adagot veszek ki.
mikrót "defrost" ra állítom, pár percig mielőtt megkapja.
Nem adok neki zöldséget... néha kap túlérett gyümölcsöt.
MIkor elengedem, nem legel, és nem is vettem észre rajta, hogy nagyon igényelné a zöldéséget.
És néha rizst.
Átmosni sem rossz ötlet.
fagyasztással én nemigazán bíbelődök... egy heti adagokat vásárolok egy héttel előre, szóval egy hétig vannak kb fagyóban a dolgok. De ha hazaérek az új zsákmánnyal, van hogy egyből a frissből kapja az aznapi adagját.
Féreghajtás kéthavonta van, de nem mutat rosszabb képet így, mint mikor tápot evett.
Turmixolás párti vagyok.
Este szoktam kivenni a fagyasztóból a reggelit és a vacsorát, reggeli kint olvad ki, így azt szobahőmérsékleten kapja, a vacsorája a hűtőben olvadozik, azt "hűtőhidegen" kapja. Semmi baja tőle.
Kiporciózom előre, amit lehet, így mindig annyit veszek ki, amennyi kell.
Viszont, ha egész nyulat veszek (ez fagyasztott), azt kiengedés után szoktuk darabolni, egy nyúl kb. 3 napi kajája, egyik részt visszafagyasztom, kutyáknál ez nem okoz problémát, ha párszor kiolvad és megy vissza a fagyasztóba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!