Mivel lehet etetni 4-5 hetes kutyákat?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 20:32
11/40 Akiteki válasza:
4 hetesen már kibújtak a fogacskáik, lehet érezni őket. Állatorvosi rendelő és nem tudja az orvos, hogy mit ehetnek? 4 hetesen már simán elropogtatják szárazon is a tápot, de szoktatásként áztasd be nekik. Lehet, hogy a kaja illatára a mama is megnyugszik kicsit.
12/40 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy a mamakutya nagyon félős,nem is marad a kicsik mellett,ha valaki odamegy,4-5 méternél közelebb nem jön még kajáért sem,a kicsiket meg nem merem igy elhozni,mert nem tudom az annyjuk ott maradna-e,ha nincsenek a kicsik
foguk már van egyébként,a parizert most reggel is megették
2013. nov. 24. 09:22
13/40 A kérdező kommentje:
Akiteki szerinted a 6 kiskutyából ha néhányat ma hazahozok,a mamat viszont csak valószinüleg holnap tudom befogni a kiskutyáknak nem lesz baja,egy napig az anyjuk nélkül?
2013. nov. 24. 09:41
14/40 A kérdező kommentje:
nem tudom mennyire látszik a képen de nem tul jó helyen vannak most,szakad az eső,éjszakára minusz lesz
2013. nov. 24. 09:43
15/40 Akiteki válasza:
4 hetesen kibírnak egy éjszakát a mami nélkül. De ha ma nem tudod befogni, akkor holnap mi a biztosíték?
16/40 A kérdező kommentje:
holnapra hoznak sedalint!nem szeretem,de nem látok más megoldást,jön a hideg,kint megfagynak!az esőben most megáznak ,éjjel jön a fagy..
2013. nov. 24. 10:52
17/40 anonim válasza:
nem jók a képek, töltsd fel őket újra ha lehet!
kösz hogy segítesz nekik!!
hol találták őket?
19/40 anonim válasza:
most is ott vannak még a temetőben? nagyon aranyos kis kölykök, rendes vagy nagyon hogy segítesz nekik!
20/40 A kérdező kommentje:
ma voltam kint ,megprobáltam befogni a mamát de nem sikerült,igy a kicsiket is otthagytam,holnap megprobálom ujra :(
2013. nov. 24. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!