Kutya visszafelesel, ugat ha rászólunk. Ilyenkor hogyan reagáljunk rá, hogy be is fejezze?
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett dominánsan viselkedni a kutyánk aki most lett egy éves.Kistestű kan.Próbálom fegyelmezni, tanítani, falkavezérséget gyakorolni felette, de néha nem tudom hogy reagáljak helyen egy-két dologra.Pl.Fekszünk a kádban párommal, ő felugrál a kád szélére, lezavarjuk elkezd ugatni, nyüsszög.Rászólunk, akkor is ugatni kezd.Ha rosszat csinál időnként nem vesz minket komolyan és "visszabeszél".Ahogy beszélünk hozzá egyre jobban.Engem ez baromira idegesít, mit tegyünk eközben?2013. nov. 22. 23:59
1/2 anonim válasza:
Ivartalanítás megoldja a problémákat!
2/2 anonim válasza:
Hasonló problémával olvastam, hogy elkell zárnj aztán esténként egy bizonyos időpontban, enni adni neki egyszer a nap folyamán. Közben tudomást sem venni róla, rá se nézni. Eleinte ugrálni fog, vagy így feleselni de aztán magába száll. Utána lehet többszor etetni, aztán kiengedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!