Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért ugatják dühödten a...

Miért ugatják dühödten a kutyák a postást?

Figyelt kérdés
Ha jön a postás minden kutya rákezdi a környéken.Pedig ez az ember nem szól,nem ingerli őköt,és már több éve ő a postás.Az előzőt is ugatták.
2013. nov. 22. 21:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10-es Én a munkám miatt hetente járok haza,nem állok meg beszélgetni,mert ritkán találkozom utcabelivel.Enek ellenére alig ugat 1-2,ismerik a szagomat,a postásét talán nem? Vgyis ez a kérdés talány marad.
2013. nov. 22. 23:15
 12/18 anonim ***** válasza:
De valószínűleg ismerik a szagod, és pontosan tudják melyik házhoz tartozol az utcában. De a postás nem tartozik az utcához.
2013. nov. 22. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:

'nem ingerli őket'

Szerintem baromira elég ingerlés, hogy a kutya kerítését meg levéldobozát cs*szteti meg benyúlkál a területére egy vadidegen és ott álldogál amíg el nem végzi a feladatát.

2013. nov. 23. 02:00
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
a postás a legjobb a kutya védőösztönének a fejlesztésére. Jön, benyulkál, a kutya ugat, elmegy, ergo elzavarta.
2013. nov. 23. 07:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Már sok választ írtatok,-köszi-de mindenki másként gondolja a kutyák postás iránti ellenszenvének okát.Ha pld. a szórólapokat dobálják be,nem idegesek annyira a kutyusok,ezt mivel magyarázzátok?Én azért tettem fel ezt a kérdést:vajon van e v.ki kishazánkban, aki tudja a választ?
2013. nov. 23. 07:47
 16/18 anonim ***** válasza:
45%
A póstás ott matat,a kutya ugat,a póstás elmegy.Ez megerősíti a kutya viselkedését.És hogy miért a póstást jobban és nem a szórólapost,én nem tapasztalom a különbséget,de mondjuk egy póstás időnként megáll,vár,becsönget.
2013. nov. 23. 07:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

- Nem is tudom, miért acsarognak úgy a kutyák a postásra (...)

- Mert van logikájuk. A kutya értelmes lény; a maga szempontjai szerint vonja le következtetését. Hamar megtanulja, hogy van, akinek szabad belépnie a házba - van, akinek nem. Eh bien, ki az a személy, aki leggyakrabban akar belépni, néhanapján kétszer-háromszor is bezörög - és soha be nem engedik? A postás. Kutyaszempontból tehát nyilvánvaló, hogy nemkívánatos személy, akinek az ajtón kívül a helye. Nem engedik be: mégis minduntalan visszatér. Mi tehát a derék kutya kötelessége: segít elkergetni a nem kívánt látogatót, sőt, lehetőleg igyekszik meg is harapni - hogy móresre tanítsa. Módfelett logikus gondolkodásra vall.

Agatha Christie

2013. nov. 23. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem nincs különbség szórólapos, és postás között. legalábbis nálunk nics. talán annyi, hogy sok psotás bringával jön, vagy motorral, és még dudál is:) na akkor még idegesebbek:)
2013. nov. 23. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!