Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan lehet észrevenni egy...

Honnan lehet észrevenni egy husky fajtisztaságát?

Figyelt kérdés
okoskodók kiméljenek havernak van egy huskyja de se törzskönyve semmije hasonlít rá de picit más... Én azt mondtam neki ,hogy szerintem nem fajtiszta. Nem tudja valaki ,hogy tudnám bebizonyítani?

2013. nov. 22. 17:29
1 2
 11/14 Platypus ***** válasza:
85%

Azért ha egy törzskönyvellenes laikust akar az ember meggyőzni, akkor érdemes egy kicsit tovább ragozni. Ha a kutya félig jegesmedvének néz ki, az előbb fogja elfogadni, minthogy törzskönyv nélkül keverék. A mezei szaporítós kutyagazdit csak elfordítja a józan érvektől ez az állítás. Nem érti, hogy miért változik keverékké egy kölyök, amit csak azért nem törzskönyveztek, "mert az sokba kerülne", és "egyébként lehetett volna, de nem kértük". És azért a legtöbb szaporítós kutyán egyértelműen látszik hogy keverék vagy éppen csak fajtájának genetikai selejt példánya. Az emberek nem szeretik elfogadni, hogy átverték őket, ezért foggal körömmel ragaszkodnak a szaporítótól hallott állítások igazához. Azon viszont nem lehet sokat magyarázni, ha a kutya közelében sincs a standardnek.

Kérdező, a kutyád még túlságosan kölyök, hogy bármi is látszódjon rajta. Majd ha felnő, kiderül hogy husky, malamut vagy medve lesz belőle.

2013. nov. 22. 18:56
 12/14 anonim ***** válasza:
72%
fajtajellegű legjobb esetben
2013. nov. 22. 19:05
 13/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a hasznos válaszokat nyomom a zöld paciskat!!
2013. nov. 22. 19:25
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
a tiédről is mutatsz képet?
2013. nov. 22. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!