Egy szibériai husky-t ne is próbáljak majd, a későbbiekben támad parancsszóra tanítani? (szuka)
Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 16:54
1/14 anonim válasza:
Taníthatod, amennyiben a "támad" pacsit, vagy egyéb más trükköt jelent.
Ha őrző-védőre gondolsz, azt felejtsd el!
3/14 Froncsi válasza:
Nem kötelező a parancsszavakat használni is, taníthatod rá, elvégre a te kutyád. Csak nem kéne használni, kivlve ha nem zavar, hogy a kutyád elaltatják, téged pedig lesittelnek.
4/14 A kérdező kommentje:
mert szeretném megtanítani neki . de nem baj ha nem lehet nem erőltetem .De azért szeretném tudni
2013. nov. 20. 17:03
5/14 anonim válasza:
3as!
Egyébként őrző-védő kutyákról még nem hallottál?? Ők harapnak ám, ha kell! Nem csak zsebkutyák és hobby kutyák léteznek.
1-es voltam.
6/14 anonim válasza:
1-es vagyok.
El lehet vinni őv-képzésre, de felesleges, mert nem arra való! Azt kell vele csinálni, amire kitenyésztették. Vidd el szánt húzni, azt jobban fogja élvezni! Ha meg azért vettél kutyát, hogy az megvédjen, akkor rossz fajtát választottál.
7/14 Froncsi válasza:
Aki őrző-védő kutyákat képez ki, az nem fogja megkérdezni egy ilyen oldalon, hogy taníthatja-e rá a kutyáját
8/14 A kérdező kommentje:
én nem mondtam,hogy én használni akarom de sajnos van itt a környéken egy két részeg aki már megtámadta öcsémet és ilyenkor például jól jönne. ! de ha a huskynak ez nem tanítható akkor nem zargatom!!! így is imádom:)
2013. nov. 20. 17:07
9/14 anonim válasza:
1-es vagyok.
Szerintem ne zargasd vele :) Tényleg nem arra való. Nálunk meg 3000 cigány van a településen. Rottweilert vettünk, nem véletlenül...
10/14 A kérdező kommentje:
én nem akarnék csak azért őrző védő kutyát pl:németjuhász. csak megakartam kérdezni ,hogy lehetséges-e mert nem hátrány ha tudja..! amúgy köszi!!!!!!!!!
2013. nov. 20. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!