Számomra kész röhej, hogy valaki-vagy valakik, ahányszor csak ilyesmi kérdés van, és vagy barna-vagy sárga-vagy fekete a kutya, máris odaírják, hogy labrador. Könyörgöm, ebben hol van a labrador???? Mert barna? Nevetséges!!!
Egyébként nagyon szép kutya!!!
:) Szürkevillám Szelíf Gesztenye B törzskönyves szülő(k)től származó törzskönyves mudi.
Nyilván a párosításból kiderült, hogy a B törzskönyves szülő valójában nem mudi. Azért linkeltem be, mert szerintem a két kutya nagyon hasonlít.
De nyilván egy ilyen ülő képből nem lehet túl sokat mondani. Nekem a fülszőre meg a pofája nagyon mudi gyanús, de ha mondjuk a marmagassága 50cm-nél nagyobb, akkor lehet, hogy inkább border. Az is gyanús, hogy egy színű a kutya. Szóval szerintem tuti mudi keverék. :)
Bár az is igaz, hogy sok keverék néz ki mudinak. xD Egy álló, oldalról lekapott kép többet segítene.
Kérdező, áruld el, kiőmiő? :D
szia!
Szerintem egy szőrhibás barna mudi.
Szőrhiba = nem göndör, nem hullámos, hanem sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!