Ivaralanitás 5 nappal utáni utáni remegés hányás?
Figyelt kérdés
Ma egy hete volt ivartalanitva a kutyám (1 éves szuka)szerda reggel sokat hányt ezért ehivtam az állatorvos és kapott rá szurit(A mérgezést sem zárta ki) tegnap megint volt kapott megint szurit! szerda este még evett is egy kicsit a tegnap is egy keveset ma meg elég gyenge szegénykém! A horpasza remeg félek nehogy valami belső varrat szkadjon el!2013. nov. 22. 07:28
1/3 anonim válasza:
Ha az állatorvos ellátja, akkor jobban lesz hamar. Én is mérgezésre gondoltam vagy elfertőződés. Ha kap rá kezelést, mindkét esetben meggyógyul.
2/3 A kérdező kommentje:
kapott antibiotikumot és K vitamint ! Ma már evett egy keveset Meg szeret a napra kifeküdni!
2013. nov. 22. 12:17
3/3 anonim válasza:
Ha még most is remeg, akkor lázas is lehet. És ezért feküdhet a napra. Ha elviszed dokihoz, kap inyekció formájában lázcsillapítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!