Hosszúszőrű kutyának napi sétához milyen nyakörv a jó ami nem fogja be a szőrét és nem rövidíti le?
Figyelt kérdés
Havanese keverék, eléggé kényes, világosbarna szőre van, fekete bőr nyakörve van naponta sokszor sétáltatjuk és nagyon ronda a nyakörvnél a szőre.Rövid és feketés.2013. nov. 21. 18:10
11/14 anonim válasza:
nálunk hám van a francia bulldogon, csak akkor, ha sétálunk és szövet. Napközben egy bolhanyakörv van rajta a bilétájával, télre lecserélem egy sima vékny bőrnyakörvre...az ő nyakánál is fehér a szőr, és nem fogta be eddig semmi...Én egy erősebb szövetet vennék neki, vagy egy olyan bőrt, ami belül fehér vagy világos...és nem hasított bőr a belső része, hanem az a fele is normál bőr...érted? tehát ilyesmit : [link]
de a múltkor láttam, hogy van szuper erős szilikon nyakörv is, ami ugye aztán végképp nem fog be semmit: drága, de 3 év garancia van rá, biztos nem rossz: [link]
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Rendeltem neki már hegymászóköteleset.
2013. nov. 22. 10:32
13/14 A kérdező kommentje:
Nagyon bevált a hegymászóköteles fojtónyakörv.Tök szépen sétál azóta, lehet vele fegyelmezni, nem gubancolódika szőre tőle, meg simán ráadom meg leveszem nem kell csatolgatni.
2013. dec. 7. 08:29
14/14 Akiteki válasza:
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát. Én is azért szeretem még, hogy könnyű feltenni és levenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!