Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges az, hogy a kutyám...

Lehetséges az, hogy a kutyám nem szeret?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egy elozo valaszolo vagyok,a staffbullos, aki hasonlo cipoben jart.

Az enyem 7 hetes koratol van nalam,es most 11 honapos korara jutottam el addig, hogy mostmar vagyok a szemeben valaki.

Egyszeruen mindent ugyanugy csinaltam, ahogy egyebkent, jatszottam vele, setaltunk, etettem, tanitottam, aztan mostmar osszehaverkodott velem.

Imadom az osszes kutyat, sose tettem kulonbseget kicsi es nagy kozott, de kiskoraban, mikor vicsoritott es horgott, felelem lett rajtam urra, mi lesz, ha megno.

Szerintem erezte par honapig, hogy tartok tole, nem az en vilagom volt, azt hittem, egy verszomjas kis fenevad lesz nagykorara, mindig tele voltam kek foltokkal.

Mostmar tudom, milyen buta voltam.

Imadom, es csak ilyen fajtat tartanek ezentul.

A kutyus ugy kerult hozzam, hogy en mar 7 eve kutyat akartam, a parom sosem.

Aztan megengedte, hogy jo, legyen, de egy ilyen fajtat szerezzunk be.

Hat beszereztuk, es egy alomkutyat neveltunk eddig!

2013. nov. 21. 18:46
 12/12 anonim ***** válasza:
Szoval arra akartam kilyukadni, hogy nem lehet, hogy neked van fenntartasod vele kapcsolatban es emiatt nincs meg az osszhang nalatok is???
2013. nov. 21. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!