Melyik lenne jó hobbi kutyának?
Egyedül élek.Otthon webfordítással foglalkozom.Szeretnék egy nem túl drága kutyát.Mit válasszak? Fajtisztát vagy keverék kutyust?
Előre is köszönöm a válaszokat.
34/N
Egy kis 2 szobás házban lakok,van kert.Napi sétára 4-5 órát gondoltam.
Köszönöm a gyors válaszodat.
Ha nem fontos neked h fajtatiszta legyen, ill. a vásárlására nem akarstz sokat költeni, akkor leginkább egy örökbefogadott keveréket ajánlanék. Nekem is olyanom van, és a legjobb döntés volt amit életemben hoztam.
A Tordas Zoo-ból hoztam el, már felnőttként. Teljesen komplex tájékoztatást kaptam a jelleméről és nem csalódtam. 4 éve a világ legjobb kutyájának vagyok a gazdája. :o)
(társasházban is lehet bármilyen kutyát tartani megfelelő mozgatás mellett, ne aggódj!)
Nagyon tudom javasolni neked a kutyaotthonokat!!!
Az én kis keverék kutyusomat az Illatos útról hoztuk. Néha lehet találni fajtatiszta ebeket is, de ha ez nem számít nagyon sok édes szőrgombóc közül választhatsz. Van kis termetű nagy termetű, bébi felnőtt. Amit odaadnak, az mind barátságos. És egy hálás ragaszkodo barátot kapsz plusz megmentesz egy elveszett lelket is! :)
Az interneten kis jellemzést is találsz róluk!
www.illatosut.hu
Olyat,amilyen szereti ha kényeztetik...nem túl makacs...és kistermetűt.
köszi a válaxokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!