Van aki rakott a kutyaház elejére ajtót? Átlátszó
A használatát legtöbbjüknek meg kell tanítani.
Ez jobb esetben pár óra.
Konkrétan én nem használtam még ilyet, másképp oldom meg.
Mi egy öreg plédből vágtunk akkora db-ot, amely kb. 5-5 cm-rel nagyobb, mint a házának az ajtaja. Ezt felülről egy sor szeggel felszegeltük az ajtajára, mint a függönyt.
Megtanulta, megszokta használni, mi úgy láttuk, sszerette is! Tacskó.
Mi használtunk 2 évig télen, kutyám használta is. Egy gond volt, hogy keményre fagyott és kis rés itt-ott mindig volt, ahol befújt a cúúúúúg...de annyi szellőzés kell :)
Tavasszal kidobtam, elhasználódott, alja kicsit megrágott lett :D illetve a csavarok helyénél szakadt az anyag...
Nagyon gondolkodom, hogy vegyek-e újat...este-éjjel úgyis bent van...és ha nagyon hideg lesz, nappal is bent lesz, ha itthon vagyok
én is vettem ilyet.
de ki kell taktikázni.
maga a ház is minden oldalról(fent és lent is) 5 cm-es szigeteléssel van ellátva.
nappal ki kell szellőztetni(attól függ mennyit van benn a kutya)ha egész nap akkor minimum 2x,mert nagyon benn tartja a meleget,és bepállik az egész.
én úgy szoktam hogy munka előtt/után (mikor hogy dolgozom) egy fél órát felhajtom.ha nincs annyira hideg,akkor egész nap úgy hagyom,éjjel meg lehajtom.vagyis mikor leszáll a sötétség.
azt én se szeretem mikor a hidegre megkeményedik,de mikor a kutya befűti a helyét,a melegre visszapuhul.
én meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!