Milyen kutyát ajánlotok?
Panelba lakom de meg tudom oldani a napi 3-4 szeri sétát.
A kutya nagyság szerint kicsi-közepes
A kutyus naponta 5-6 órát töltene egyedül
Milyen kutyát vegyek?
mese :
hol volt,hol nem volt ,volt egyszer egy hölgy ,ki a panelrengeteg közepén éldegélt egyedül , történt egyszer,hogy a hölgy okos fia úgy gondolta ,talán jó lenne egy kutya a hölgynek . kutya panelban ??? nem-nem !
de-de !kerestek-kutattak,mígnem egy messzi vidékről érkezett utazó mesélt egy fajtáról,ami : imádja a meleget ( a kutyák nagy része hidegtűrő ,és nem szeretik a meleget )
igaz kicsit makacs ,és önfejű, de remek társ, és NEM TUD UGATNI . ezért a pigmeusok el is nevezték néma kutyának ,és mivel afrikából ered, lett a neve : afrikai néma kutya .magyarul : basenji .
testfelépítése alapján jól viseli a lépcsőzést, sokat alszik,keveset eszik , és napi 2 × kis futás ki is elégíti a mozgásigényét.
igaz gyors mint a villám, de nem egy hosszútávfutó.
nem nagyon tűri a másik kutyát maga mellet, de a macskákat elviseli.
kitartó,és következetes gazda való neki,mert nagyon-nagyon akaratos , viszont könnyen és gyorsan tanul !
panelba szerintem , majdnem tökéletes !
havanese
bolognese
Cavalier King Charles Spaniel
bichon fire
uszkár
francia bulldog (lusta ezért lenne jó neked)
csivava
boston terrier
menhelyi keverék pl: [link]
ui:a yorkiet nem ajánlom (lehet lepontozni) de sztem mivel terrier sok mozgásra van szüksége 1 óra kb futás és annyira divatkutya de ha neked tetszik akk még a yorkie is jó de én nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!