BARFosok! Mit gondoltok erről?
1 hónap múlva hozom majd haza a bolognese kiskutyámat.Erősen gondolokozok a táp és a nyers etetés között..(persze nem egyből váltanék)
DE tegnap az egyik kutyás ismerősöm,teljesen kiakadt a nyers hallatán,szerinte semmi értelme.Szerinte a boltban kapható csirkét is ugyanolyan hormonnövelő/kémiai táppal táplálják,amit ha megeszik a kutya semmivel sem egészségesebb számára,mint egy jó minőségű táp.Vad húst,marhát meg ilyeneket meg csak ritkán tudok venni...leginkább a boltban (tesco) szoktam magunknak is vásárolni,így neki is onnan vásárolnék.Szerintetek?
Egyetértek ezzel. Persze, hogy jó neked a tesco-s, mert gondolom, még nem ettél igazi húst. Mi általában olyan húst eszünk, amit a születésétől látunk felnőni és hidd el, a tesco-snak mellette SEMMI íze. Pont tegnap kellett sajnos tescos húst vennünk. A legjobb íze a panírnak volt rajta amit mi csináltunk..., a hús teljesen íztelen. Amúgy meg ez olyan korlátozott hozzállás. Attól, hogy most semmi bajod tőle, nem azt jelenti, hogy 10-20-30 év múlva sem lesz.
Nekem semmi bajom a BARF etetéssel, csak idegesítő, hogy ennyire el vannak szállva, amikor a hús amit vesznek, nem sokkal kevésbé mesterséges mint egy jó minőségű táp.
Azért a nyers, élő enzimes húsok és a mesterséges "gombok" között van némi különbség :), na meg a származás sem mindegy.
De én pl. nem is vennék mindenféle növesztőszerrel telenyomott csirkét se magunknak, se a kutyának.
Merre laksz egyébként?
Marha szívet nem tudsz szerezni? Az is húsnak számít!
Elvileg szokták, de van, h tüdővel együtt van, de az is húsnak számít!
Igen, mehet nyersen! :)
Szuper! :)
Ha kérdésed van, írj rám nyugodtan ;)
Nincsenek jó tapasztalataim,ha nyers húst adok a rotimnak.
Akkor előjönnek nála az ősi ösztönök,teljesen felpörög,épp le nem harapja a kezem.Megváltozik a tekintete,kezelhetetlenné válik.A tápot vagy a házi kosztot bármikor el tudom előle venni,amikor eszik,a nyers húsnál már nem szívesen próbálkozom ezzel.(Kell még a kezem!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!