Mit gondoltok a schnauzer kutyafajtáról?
Azt javasolnám,látogass meg néhány tenyésztőt vagy akár a fajtamentést,ismerkedj a kutyákkal,a tenyésztőknek vagy gondozóknak pedig fel tudsz tenni egy csomó kérdést.
Ezen kívül ki tudod alakítani saját véleményedet.
Amit én láttam,hogy mindhárom változat okos,kiváló munkakutya.Igen,még a törpe is,láttam agilitys,de csibészelős törpe snacit is.Az én személyes véleményem,hogy a szőre miatt nem tartanék ilyen kutyát,mert rendszeresen kozmetikushoz kell hordani.
Nekem nagyon tetszenek, de inkább csak az óriás schnauzer, abból is leginkább a fekete (közép snaci szerintem már nem is nagyon van).
A jelleme is tetszik, kicsit makacs, de határozott, önállóan gondolkodni és feladatot végrehajtani tudó fajta, viszonylag nagy mozgásigénnyel. A szőrzet ápolására oda kell figyelni.
Összességében nekem tetszik kívülről, belülről, de több okból nem tartanék snacit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!