Josera kids kutyatáppal mi a tapasztalatotok vagy szerintetek jó lesz Cane corso Kölyök kutyának? Vagy inkább Eucanuba?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 21:16
1/5 anonim válasza:
Mi rottweilert etettünk vele és a tenyésztő is ezzel etet, akitől a kutyánk van. Szépen fejlődnek tőle a kutyák.
2/5 anonim válasza:
1-es vagyok.
Mármint a josera kids-el :) Eucanuba szerintem drága ahhoz képest, amilyen a minősége... Én nem adnék érte annyit.
3/5 A kérdező kommentje:
Es az Acanához mit szoltok Puppy leargehez?
2013. nov. 17. 21:47
4/5 anonim válasza:
Acananak nagyon magas a fehérje tartalma, én nem etetnék vele ekkora kutyát. Josera Kids megfelelő. Az én kutyám is azon nőtt fel.
5/5 anonim válasza:
nekem bordeaux-i dog keverékem van, Josera kids-sel neveltem, nagyon meg vagyok elégedve.
jó másfél éves koráig etettem vele.
most is Joserát kap.
nagyon szeretem, gyönyörű a szőre tőle, a kaka is kevés és jó az állaga.
árban is tökéletes.
a Eukanuba szerintem túl drága a minőségéhez képest, az Acana magas fehérjetartalmú, de persze van, akinek bejön.
szóval véleményem szerint megfelelő a Josera Kids.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!