Miért kergeti a kutyám a farkát?
Mennyit sétál naponta? Van lakalma kutyák közt játszani, mozogni?
Ez egy berögzült rossz szokás, általában a kutya unalmában kezdi el.
Sétálj vele sokat, taníts neki trükköket.
Igen, fontos a fárasztás, a séta.
Nagy hangsúlyt kéne fektetni az agyi fárasztására is!
Klikkert, azon belül a formálást ismered?
miféle formálást?:) Amúgy kutya közt nem tud játszani mivel ha a másik kutya csak rám néz is már meg támadja ha kisebb ha nagyobb!
amúgy sétáltatni nagyon unom mert ahányszor ki megyek vele sétálni minden percbe a farkát kergeti ha elengedem az úton mozgó járműveket kergeti! De azért persze hogy szoktam sétáltatni és másképp nagyon okos és persze sok mindenre tanítottam!Nagyon szeretem az állatokat! Kutya,Ló,:(macska) na az nem a kedvencem! :S
A kutyád konkrétan bedilizett unalmában.Rendesen kellene vele megtanulni sétálni (youtube-on rengeteg videó van erről) és hozzá kellene szoktatni más kutyákhoz,nem féltékenységből támad,hanem mert hagyod.
Falkavezérségnek olvass utána,mert ez csak rosszabb lesz.
Na figyelj ide:1x is nem kell meg tanítanom sétálni mivel szépen jön mellettem csak közbe a farkát kergeti!
2xJármüvekről nem lehet leszoktatni!
és nem azért támad más kutyára mert hagyom...
rá szolok megáll morog tovább 1 picit rá csapok a kötővel megszűnik mihelyt a másik kutya rám szökött megint ellőről kezdődik minden!...
Nincs olyan,hogy egy kutyát nem lehet leszoktatni valamiről.
Olyan vagy,hogy a gazdának nincs tekintélye a kutya szemében,ezért azt csinál,amit akar.Ezért is támad más kutyára stb.
Te jöttél ide kérdezősködni,most meg kapsz választ,de az nem tetszik.
Vagy normálisan neveled,minden nap sétáltatod,futhatsz is vele,játszotok és a falkavezérséget betartod vele,vagy pedig tovább fogja kergetni a farkát,később meg még rosszabb is lesz.
Ez a két lehetőség van,ha tetszik,ha nem...Baromira szeretheted az állatokat,ha csak kifogásod van mindenre,meg feladod.
Kutyaiskola,házi tréner...vagy olvass,nézz videókat és sajátítsd el a falkavezérség alapjait,és alkalmazd is helyesen.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!