Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol tudnék olcson Akita...

BettyZsery kérdése:

Hol tudnék olcson Akita kutyát venni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 13:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
az akita és az olcsóság kizárják egymást... :D
2013. nov. 17. 13:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát az biztos de mégis van aki olcson adja, vagy nem?! jo lenne mert rég azt akarok
2013. nov. 17. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nézz körül a menhelyeken,esetleg a fajtamenőknél.

Ha most 30.000ft-ért megveszed szaporítótól pár év múlva az orvosi költségek sokszor ennyibe fognak kerülni.(tapasztalat)

2013. nov. 17. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Olcsó meg fajtatiszta?

Ilyen nincs.

Miért adná valaki olcsón,amikornekik súlyos tízezrekbe-százezrekbe került a kutya szüleinek eltartása,megvásárlása,maga az alom le hozatala és felnevelése.

Ugyan milyen indíttatásból adná valaki ennek ellenére olcsón?

Főleg,hogyha olcsón akarsz fajtatiszta kutyát,akkor nem tudom az orvosi költségeket,meg a jó minőségű tápot miből finanszíroznád.Nyilván olyan vevőkörnek fogja eladni a kutyáit,akik nem garasoskodnak a kutya árán sem.Mert azok fogják normálisan felnevelni is.Zömmel.

2013. nov. 17. 14:05
 5/10 sippara ***** válasza:
92%
Na, ha már régen akarsz akitát, akkor kibírsz még egy évet, félreteszel minden hónapban egy tízest (ennyit amúgy is el fog vinni a kutya havonta, pláne az elején), egy év múlva lesz 120 ezer forintod, abból már lehet akitát venni, hobbi célra, ivartalanítási kötelezettséggel akár még némi "költőpénzed" is maradhat a felszerelésekre.
2013. nov. 17. 15:26
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha olcsón veszed,nem lesz elég havi 10 ezer a szaporított kutyád orvosi költségeire.Sőt az is megeshet,hogy mire felnő,kiderül,hogy keverék.
2013. nov. 17. 16:19
 7/10 A kérdező kommentje:
fiut veszek
2013. nov. 17. 17:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Attól még lehet beteg,idegrendszeri problémás,keverék vagy fentiek mind egyetlen kutyában.Az olcsó,szaporított "fajtatiszta"kutya kb.olyan,mint az orosz rulett.
2013. nov. 17. 20:34
 9/10 nagy568 ***** válasza:
100%
Ha akitát szeretnél venni tenyésztőtől az minimum 150 ezer, ha hobby célra kell a kiállítási kutyaák drágábbak 200-300 ezer. Szaporítőtől: 10-90000. Szaporítóktól ne vegyél én már meg jártam az egyik akitát szaporítótól vettem. Privátban ha írsz segítek!!!
2013. nov. 17. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy néztem az akitákat még a szapik sem adják 60 alatt. Ha olyan régóta akarsz, akár már félre is rakhattál volna rá. De ha találsz olcsón, akkor nézz már körül, én meg baromi régen szeretnék egy porsche 911-est, de max 30 ezret szánok rá.
2013. nov. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!