11/14 anonim válasza:
én az újfundlandit választanám, imádom.
de a tárcám a bolognese-t bírná, viszont köszi, nem kell öleb.
skótom lesz.
12/14 A kérdező kommentje:
Kutya suliba mindenféle képpen járatnánk sokat foglalkoznánk vele szerintem az újfundlandinak is ugyan úgy kell gondozni a szőrét mert neki még plussz hullik is de elég időt fordítanánk rá. viszont a hellyel lenne gond ezért gondolkoztam a bolognese-ben mert okos is... mondjuk a nagyobb kutyák tetszenek kicsit jobban de a helyre is gondolni kell. de nem tudom kérlek segítsetek
2013. nov. 15. 21:05
13/14 anonim válasza:
Sosem volt ilyen kis kutyám, de egy bolognese-t (gondolom én) rendszeresebben kell fürdetni (mert lakásban lesz), kozmetikushoz vinni stb. Azért egy újfundlandi szőrével nincs annyi meló. Volt már ilyen nagy kutyám, vedléskor kellett átfésülni, meg pár hetente nem ártott a kényes területeken, hogy ne csomósodjon a szőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!