Győrben milyen a kutyázás?
Utolsó kérdésedre,albérletet találni kutyával lehetetlen szinte. Az a baj itt az audi és minden főbérlő hiénaként várja hogy majd az audi kiveszi nekik a lakást a dolgozóinak így nagyon könnyen válogatnak. Meghallják hogy kutya szinte rád csapják a telefont. Próbálj bútorozatlan lakást keresni mindenképp.
Én adyvárosba lakok albérletbe,még a régi rendszer alapján vettem ki a lakást,és sok itt a kutyás a környéken,sajnos nem pozitív értelembe. Rengeteg a szociálizatlan eb én kutyám is már fél tőlük szinte,mert elhaladunk egy mellett acsarognak mindenkire.
Amúgy futtatók vannak,de undorító a legtöbb. Itt adyvárosba 2 van. Egyik marha kicsi,fel van túrva,tele van ürülékkel,beülnek a 40 kilós kutyáikkal aztán ülnek a padon a gazdik hogy majd a kutyáik lefáradnak maguktól. Én mellette szoktam lenni a kutyámmal,hatalmas dombos terület kíválóan tudunk apportírozni. Csak szegény futtatósokat sajnálom ahogy sírnak hogy jönnének ők is,szó szerint..
A másik futtató itt az egy szekta. Az hatalmas terület,de hogy ők kiharcolták maguknak,ott aztán mindennapos a kutyaverekedés hiába nagy terület,de ott se a gazdák se a kutyák nem normálisak.
Marcalvárosba sokkal normálisabbak a kutyások.
Van még 1-2 futtató de mindegyik kicsi az a baj.
Ajánlom a WOLF kutyaiskolát,olvass utána,nagyon jó áron dolgoznak,csapatépítő kirándulásokkal és oktatással,oktatók is nagyon jó fejek,na ők egy jó kutyás társaság,én mindenképp őket ajánlom. Na meg az egyetlen normális kutyaiskola is a városban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!