Aki meg emlekszik a kutyamra ime igy nez ki most (? )
Figyelt kérdés
ezt egy regi kerdesem volt
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2798535-ugye-..
es most ilyen lett
igaz itt egy kicsit koszos,turazni voltunk.
2013. nov. 14. 08:56
11/16 anonim válasza:
SZép lett végül. De a fülei nem szabályosak, bár ezt csak azért írom, mert direkt kérted, hogy részletezzük ki, hogyan néz ki.Ez már a kiskori képein is látszik, hogy fülhibás. Ez van. Amúgy jól néz ki.
12/16 A kérdező kommentje:
elnezest kerek azoktol akiket zavar a "kerdes".
megszerettem volna mutatni hogy mar nagy kislany lett.
igen a fulei mar kiskoratol ilyenek,de szamomra ez eggyaltalan nem gond,sot meg tetszik is.soha eszembe sem jutott levagatni vagy felkotni neki.ugy gondoltam lessz amilyen lessz.
pedig tk a kutyam.
termeszetben nagyon kiegyensulyozott,nyugodt,kedves kis oleb :) es okos.
2013. nov. 14. 16:19
13/16 anonim válasza:
Rémszarvas! Ne legyél már ekkora paréj, vagy vagy, vagy mi van? Nem látod, hogy liheg? Gondolom nem tudsz róla, hogy ha a kutya liheg, van, hogy a nyelve elejre visszahajlik. Ezt látod felülről a képen.
14/16 anonim válasza:
és hátra nyilazott nyelvel kell vonyítani?
15/16 liome10 válasza:
"Ezt a faját én sosem tartottam se szépnek, se aranyosnak" Aranyosnak nem kell látnia mindenkinek, de aki nem tartja szépnek a fajtát, annak kíváncsi lennék az ízlésére, melyik fajta a szép neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!