Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kutyám elég makacs mit...

Husky kutyám elég makacs mit tegyek?

Figyelt kérdés
van egy kb 6 hetes huskym. Szuka már megtanultuk nagyábol az ül parancsszót de az a baj csak ritkán érti meg mikor haza jövök néha ha rág valamit rám se hederít ha jutalomfalatról van szó mindenben jól teljesít. mit tegyek mennyi idő egy kutyának mire berögzül teljesen 2 -3 napja tudjuk!!

2013. nov. 13. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Egy 3 honapos csecsemőnek taitsd meg az "ül" parancsszot...a kutya 6 hetes, még kisbaba! Te viszont egy kegyetlen ember vagy,aki elszakitotta az anyjától, aki nem tudja megtanitani neki a "kutya viseledes alapjait" es szoptatni sem tudta hogy a potolhatatlan vitaminokat es immunerősitést megkapja a szerencsétlen. Az lesz csoda ha nem pusztul el valamiben...Hagyd beken! jtasz vele de ne erőltesd! Huskyt...jobban momdva """Huskyt""" vettél nem Labradort. Annyi a kulonbseg mint egy simogatás es egy pofánvágás közt...de ezt alsó hangon tudni kellene ha az ember arra vetemedik hogy 14 évre elkotelezi magát egy állat mellett... -.-'
2013. nov. 13. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
80%

Kedves kérdező, az látszik, hogy nagyon szereted a kutyusod és szeretnél vele foglalkozni, de sajnos az is látszik, hogy nem vagy tapasztalt gazdi.

Nézz utána a dolgoknak, és tényleg ne nagyon fáraszd a baba kutyát túl feladatokkal.

És valóban, a husky tényleg önfejű, és nem egy labrador, de azért persze nevelhető, csak nehezebben.

2013. nov. 13. 16:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis "baba" kutyát csak nagyon kis ideig lehet leterhelni tanítással, túl pici még ehhez. A husky egyik legmakacsabb fajta, első kutyának nem is ajánlják, de ha már meg van akkor jobb ha már most elkezdesz kutyás könyveket olvasgatni, nagyon sok jó könyv van, ne itt kérdezgess. Nyomd le a feneked én olvass, olvass és olvass. Én is így kezdtem, aztán kutyaovi, kutyasuli ....

Neten is van egy csomó oktató olvasmány, olvasgasd, ne itt pazarold az idődet!

2013. nov. 13. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
türelem, az is csoda hogy életben van! oltásai hogy állnak?
2013. nov. 14. 11:58
 15/15 anonim válasza:

Hát a husky nem az a "szotfogado" kutya, inkabb jo barat :)

Jarj vele kutyaoviba. Ott biztos megtanulja az alapokat, de ne vard el hogy olyan szotfogado lesz majd mint egy dobberman. A huskyk ilyenek. Nagyon makacsok! Viszont nagyon jo barat es jatszotars! :D Jah es ha 1 eves lesz akkor sem lesz olyan szotfogado. Elöször csak falatkaval probald, aztan amikor nincs nalad falatka akkor mondd neki hogy ül es ha leult, dicserd. Apam huskyjat en tanitottam be magamtol mondjuk o már 1eves elmult . En ezt a modszert hasznaltam es nekem bevalt ezeket tudja : ül , fekszik, marad, pacsi, piti, döglik, kuszik, es hempereg. Az ül, fekszik, marad-ot tudja falatka nelkul. Szoval a te huskyd is tuti ezeket tudni fogja. Arra figyelj hogy amikor tanitod be legyen unalmas. Probald virslivel, ha nem enne a falatkat. Sok sikert a tanitashoz! :)

2016. szept. 14. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!