Jboz kérdése:
Most született közép ázsiai juhász kutyák fülét mikor kell, vagy meddig lehet vágni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 13. 07:40
11/13 anonim válasza:
fajtajelleget megörizni?????????????beszarok:) akkor tenyésszenek ki fuletlen kutyát és azt a fajtajelleget örizgesség:)) vágdosni a kutya kilógó részeit az nem fajtajelleg megözrés, hanem ostoba és föleg szükségtelen emberi szokás.
12/13 anonim válasza:
Igazad van kedves utolsó, ezért is nem értem annyira, hogy a másik csonkolást, amit ivartalanitásnak hivnak miért pártolják ennyire????? Százszor nagyobb műtét, mint a fül kupirozása, valamint a kutya szempontjából teljesen lényegtelen, melyiket végzik el rajta. Hülye tenyésztők, miért nem tudnak méh, meg golyó nélküli kutyákat tenyészteni.
13/13 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett!Nem vagyok sem tenyésztő sem pedig szaporító a szukám 11 a kan 9 évesek.Még soha nem voltak kölykök mert ügyeltem rá törzskönyvesek csipeltek oltásaik rendben,igazi kedvencek,sajnos külföldön tartózkodtam amikor megtörtént a baj.Elaltatni nem szeretném a kölyköket inkább elajándékozom a barátaimnak de egyet mindenképp megtartok.A szülők is ilyenek ezért érdeklődtem.Azok akik a negatív komenteket írták gondolom vegetáriánusok soha egy falat hús nem csúszott le a torkukon,nem volt betegség a családjuk körében mert harcolnak az állat kísérletek ellen.Ezekután én is fontolóra veszem az ivartalanítást mert úgy érzékelem az sokkal humánusabb.További szép napot mindenkinek.(még megvan a kölykök füle és farka is)
2013. nov. 15. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!