Melyik nyerne egy kutya viadalon a Közép ázsiai juhász vagy a Kuvasz?
nem tök mind1, hogy ki nyerne?
Nekem is mondták már amikor sétáltam a kutyámmal(husky) hogy az ő kutyája simán széttépné az enyémet, erre csak annyit reagáltam, hogy igen, valószínű, hogy széttépné, de ha ilyen felmerülne, akkor kitörném a kutya nyakát, a gazdának a nyelvét meg a torkán keresztül rángatnám ki...érdekes utána békén hagynak és nem húzzák tovább aaz agyamat...
Ahogy Akumi írta: amelyik fejben erősebb. Sok esetben nem a méret számít, hanem hogy a kutya mennyire domináns, koncentrált, stb.
A németjuhászok pedig ha csak nincs elhízva, akkor 35-40kg között vannak. A pásztorkutyáknak fizikailag nem ellenfél. Ahogy egy komondor tenyésztő mondta, ami a németjuhásznak verekedés, az a komondornak még csak durvább játék.
"Nekem is mondták már amikor sétáltam a kutyámmal(husky) hogy az ő kutyája simán széttépné az enyémet"
Sajnos én is találkoztam már hasonló primitív emberekkel.
Ezeknél potenciagondok lehetnek ott alul és így kompenzálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!