Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha nem jön vissza...

Mit tegyek ha nem jön vissza a kutyám ha szólok neki?

Figyelt kérdés
Már megpróbáltam mindent elolvastam mindent de nem használ, gyakoroltam vele a behívást de csak néha jön oda pedig soha nem bántottam soha nem ütöttem meg. Imádom szeretem minden szabadidőmet próbálom vele tölteni de valószínűleg őt ezt nem érdekli.Kutyasulira pedig nincs pénzem és ivartalanítani sem szeretném.
2013. nov. 12. 16:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
27%
verd meg jól. tudja meg ki az úr háznál. én is jól megvertem a ,kutyáimat, igaz hogy nem jön vissza az enyim se de nem azért.
2013. nov. 12. 23:47
 12/18 A kérdező kommentje:
hát én biztos hogy nem fogom megverni mert akkor még úgyse fog odajönni hozzám.
2013. nov. 13. 13:22
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

:) csak ,hogy értsd :) ha meg is vered attól függetlenül símán odamegy hozzád: ) sőt !! de ez egy másik kérdés !

azért nem megy oda hozzád, mert te nem irányítod ,nem te vagy a főnök, így minek is menne oda hozzád ?? hiszen te a szereteten kívül semmit sem tudsz nyújtani neki !! és a kutyák a vezért követik, a vezérnek fogadnak szót. nálatok ő a vezér, így akkor megy oda hozzád ,amikor ő akarja :)

megoldási lehetőségek közül egy : jan fennel : tanuljunk meg kutyául c. könyvének elolvasása,értelmezése, és alkalmazása az olvasottaknak .

és láss csudát, ingyenesen letölthető a netről !

2013. nov. 13. 16:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Tehát ja értelmezem akkor még egy egy pofon belefér ha SZÜKSÉGEK
2013. nov. 14. 14:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Persze. Egy pofon. Lehetőleg akkor, amikor végre odamegy hozzád. Ezzel sikeresen megtanítod neki, ha odamegy , jön a tasli.
2013. nov. 14. 14:24
 16/18 A kérdező kommentje:
nem arra gondoltam azt tudom ha oda jön dicsérni kell nem megverni
2013. nov. 14. 15:00
 17/18 anonim ***** válasza:

a büntetés alkalmazása a kutyanevelésben fontos, de nehezen kivitelezhető!

a cél az ,hogy odamenjen . így bármikor is megy oda ,bármilyen későn,bármilyen koszosan a lényeg,hogy abban a pillanatban amikor odaért ,JUTALMAZD ,DÍCSÉRD,SIMOGASD!!

viszont, ha ráraksz egy 25 m-es pórázt. elengeded és később behívod ,ha a kutya nem jön ,azonnal jöhet a pórázrántás ( finoman szólva letéped a fejét:)ez működhet,

vagy ,nem jön és hozzávágsz egy pep palackot, ( nálam ez nem működött!). a lényeg,hogy megértse: ha nem megy oda megbünteted, ha odamegy megdícséred. a gond ott van,hogy tiszta ideg vagy, tombolsz mert nem megy oda ,ezt a kutya megérzi,és természetesen nem megy oda:)nyugalom,kitartás, sok dícséret,és azonnali büntetés!

2013. nov. 15. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a választ kipróbáltam a pórázost működik most már mindig vissza jön ha szólok neki köszi a választ

:)

2013. nov. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!