Van egy 10 hetes mini yorky kutyusunk, ezek a fajták ennyi idősen milyen súlyúak?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 13:53
11/33 anonim válasza:
Valóban kicsik. Azt még nem írtad, hogy a szerződésben szerepel-e a méretkorlát?
12/33 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szerepel!!
2009. nov. 17. 15:59
13/33 anonim válasza:
Szar úgy, mert akkor nem lettek volna tenyészthetőek. Törzskönyvük biztos nem lehet. Magyarországon 2,5-3,1 közötti yorkiek kaphatnak tenyészszemlét. A méreten aluliak és felüliek a tenyésztésből ki vannak zárva.
(Ezek szerint a "mini" azt jelenti, hogy nem törzskönyves, nem tenyészthető terrier. A kennel pedig ahonnan vetted, nem hivatalos kennel)
14/33 A kérdező kommentje:
Én ugytudom hogy hivatalos kenel,de utána fogok nézni!!!Kösz a válaszodat!!!
2009. nov. 17. 16:41
15/33 anonim válasza:
nem tudod lefotozni vagy beszkennelni a papirt amit kaptál hozzá? kiváncsi lennék rá
16/33 anonim válasza:
De törzskönyves? Mert ha nem, akkor "tenyészthet" bárki bármilyen kutyát és adhat bármilyen papírt. Csak nem yorkshire terrier.
17/33 anonim válasza:
Melyik kennel? Ugyan a yorkie-hoz nem sokat értek, de rákerestem a neten, és nem találtam olyan hivatalos, törzskönyvet adó kennelt, amelyik miniként hirdetné a kutyáit. (De találtam vagy ötöt, ahol írják, hogy a túl kicsi kutyák ki vannak zárva a tenyésztésből)
18/33 A kérdező kommentje:
megpróbálom!!!
2009. nov. 17. 18:04
19/33 A kérdező kommentje:
Bocs de töltödik a fényképezőm!!!
2009. nov. 17. 18:17
20/33 anonim válasza:
erre én is kivi vagyok. Ha feltöltött rakj már fel egy képet a kutyuról meg a papírról amit adtak hozzá. Köszi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!