Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lesz januártól?

Mi lesz januártól?

Figyelt kérdés
Olyanokat várok ide, akiket főleg érint a téma, mégpedig a "panelkutyásokat", és szeretnének erről beszélgetni, ötleteket adni egymásnak. Nem veszekedést szeretnék itt szítani, tehát aki erre dörzsöli a tenyerét, az legyen kedves menjen máshová!
2013. nov. 11. 13:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk tiltusk be a flexi pórázt mert az tényleg balesetveszélyes....
2013. nov. 11. 14:31
 22/28 A kérdező kommentje:
Ezt most nem mondod komolyan??!! Fotóznak? BEszarás! Mint a traffipax! Ja, ha már az olcsó pénzkereseti forrásnál járunk, miért nem a kutyaszxr otthagyását büntetik? Abból mégnagyobb bevétel lenne!!! És igen, meg is érdemelnék a büntetést!
2013. nov. 11. 14:34
 23/28 anonim ***** válasza:
Hát erről van szó. MInden kutyagumi mellé nem lehet fotós, no de minden kutyasétáltató mellé meg igen???
2013. nov. 11. 14:35
 24/28 anonim ***** válasza:
Sajnos igen és sajnos én is ott kullogtam a kutyámmal mivel többen voltunk és akkor levettem róla a kantárt. Most citerázom, hogy benne leszek a "nyilvántartásban"
2013. nov. 11. 14:38
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát mondasz valamit, könnyebb lekapni, hogy ott szalad a kutya jóval messzebb szabadon, mint elcsípni, mikor épp gugol és a nem hozzáértők nem tudják eldönteni fotóról, hogy szxrik-e vagy pisil...
2013. nov. 11. 14:50
 26/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, de az isten bajsza meg ezt a ku-rva országot. Nagyon dühös vagyok, mert egyre jobban beszűkítik a kutyás lehetőségeket. Most már erdőn, mezőn se engedjük el, mert kilőhetik. A kedves édesanyjukat illessék a nemi szervükkel a politikusok. Én továbbra is el fogom engedni, beagle-vizsla-egyéb keverék kutyámat meg a huskymat nyilván majd pórázon tartom...
2013. nov. 11. 15:17
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha így haladunk, előbb-utóbb a galambokank is repülési útvonalengedélyt kell kérniük.
2013. nov. 11. 15:43
 28/28 Szilvi & Argos ***** válasza:

Sajnos eddig sem lehetett elengedni hivatalosan SEHOL :(

A távolról fotózás utáni büntit meg szerintem meg lehetne vétózni, fellebbezni, hiszen engedély nélküli fotózás személyiségi jogainkat sérti ;)

2013. nov. 18. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!