Mi lesz januártól?
A kiképzőpórázzal kitörölheted, ott hátul. Szerinted az a 2 méter az mi a kutyának?? A póráz az póráz, tök mindegy, hogy 1, 2 vagy 10 méteres. Tudod, ez olyan, mint a kennel. Egy udvar is kennel a kutya számára.
1-es voltam.
Nálunk is van egy park, ahová elvileg nem lehet bevinni a kutyát, még pórázon sem. Tábla nem tiltja, de hivatalosan így van, mégha kevesen tudják is. A rendőrség meg a parkkal szemben van. Még soha nem szóltak érte, hogy bemegyek a kutyámmal, sőt, el is engedtem régebben, mikor még nem volt felújítva és szaladgáltunk a hóban.
Igazából nem tudok erre az egészre mit mondani. Én biztosan elengedem majd őket, hogy az erdőben és hasonló helyeken mi lesz, azt még nem tudom, de kizárt dolog, hogy a vizslámat és a másik kutyámat is, mert ő is szeret rohangálni, csak úgy, ne engedjem el az erdőben, mezőn, stb.
1-es voltam.
Na igen, nem mindegy a büntetés összege sem és a gyakorisága sem...
Bocs, de nem csak 2 méteres kiképző póráz van, van 30 méteres is. Tudom elég röhej, de inkább 30 méteren futkározzon, mint láb mellett.
13as!
Hol látod te azt írva, hogy bármelyikünk is azt írta volna, hogy rakjon rá 10 méterest erdőben????
1-es voltam.
Én sajnos építő jellegű hozzászólást nem tudok produkálni, mert még magam sem látom a következményeket.
Egyet biztosan tudok: pl. az Önkormányzatok tenyérdörzsölve várják a januárt, mert "könnyű pénzkereseti forrást" látnak már most benne.
Ahol én élek -Bp. zöldövezet patakpart, rengeteg kutyasétáltató - már többen felfigyeltünk arra, hogy fényképezgetik a sétálókat, főleg akin nincs póráz. Sunyi módon a túloldalról És bizony nincs rajtuk "megkülönböztetető jelzés". Vagyis egyszerű sétálóknak tünnek.....:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!