Lehet kutyát vinni a Margitszigetre?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert még sosem láttam ott kutyát, de egy pár ismerősöm azt mondta, h lehet bevinni. Most akkor hogy van ez? Ha belehet, akkor gondolom az állatsimogatóba nem.. köszi2009. nov. 17. 12:09
1/5 anonim válasza:
Én is voltam már a kutyusommal a Margitszigeten, és sok kutyással találkoztam. Lehet csak azért nem tűnt fel neked, mert veled nem volt kutya :)
2/5 anonim válasza:
persze, hogy lehet, a Margitsziget egy park, oda beviheted, a létesítményekbe, pl. állatsimogató, godnolom, nyilván nem... viszont a szigeten elvileg kötelező a póráz, és büntetnek is, ha nincs a kutyán! Továbbá nyáron nagyon sok volt a kullancs, most nem tudom, hogy kevesebben lettek-e, nem jártam mostanában arrafelé... de kullancsírtót mindenképp tegyél rá most is, nem árt!
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor ez megoldva! :)köszike mind a kettőtöknek
2009. nov. 17. 20:06
4/5 anonim válasza:
Igen, be lehet, a póráz csak nagy testűeknek kötelező (úgy tudom).
5/5 anonim válasza:
bakker akkor ott nem tudok vele gyakorolni pl .: kiküldés szabadonkövetés helybenmaradás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!