Hogy segíthetnék ezen a kutyán?
Figyelt kérdés
Az szomszédban van egy kutyus, "harcikutya-keverék. Nagyon aranyos, nagyon szeretem. Mindig megsimogatom, sőt már gyógyítottam is, amikor beteg volt. A gazdája egy eléggé érdekes szerzet, alkoholista. Most szerzett valahonnan libákat és megkötötte a kkutyát, hogy ne bántsa a libáit egy kb. 3 méteres lánccal. Nyakörv sincs rajta, a láncot tekerte a nyakára. Amikor ma megláttam és elkezdett nekem nyüszíteni a kutya, tudtam, hogy tennem kell valamit. Nem hagyhatom ott. Csak az a gond, hogy nekem van két kutyám, és hármat már nem tudnék ellátni, ha még oda is adná. Mit tegyek? Mert elfogom kérni tőle. Fizetek is érte, ha nem adja oda, mert a kutya élete többet ér pár tízezresnél.2013. nov. 10. 19:49
1/9 A kérdező kommentje:
"A"
2013. nov. 10. 19:49
2/9 anonim válasza:
Ha odaadja kérdezd meg az ismerőseidet, kell-e valamelyiküknek. Ha nem, megpróbálhatod a saját kutyáidhoz hozzászoktatni, és várj egy hónapot, hogy mennyivel kellett többet kiadnod rá. De meghirdetheted a neten is.
3/9 anonim válasza:
Ez azért rossz szerintem, mert alkoholista. A kutyát oda fogja neked adni pár tízezresért, amit piára költ majd, és beszerez egy másik kutyát valahonnan ingyen, akivel ugyanígy fog bánni sajnos.
4/9 anonim válasza:
bejelentes@orszagosallatvedorseg.hu
Leírod a teljes sztorit, pontos címmel, mindennel.
5/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy félek feljelenteni, mert féltem a saját kutyáimat, nehogy megmérgezze őket.
2013. nov. 10. 20:14
6/9 anonim válasza:
Szerintem jelentsd fel, vagy is érdemes lenne.Ha fel is jelented, nem bírod bezárni egy nagyobb területre a kutyáidat, hogy ne legyen nekik rossz, de a szomszédod se tudja megmérgezni őket? (Én is attól félek, hogy a kutyámat megmérgezi a szomszédom újra, mert már egyszer megtörtént, ezért éjszaka ott tartom a kutyámat, ahol nem bírja a szomszéd megmérgezni.)
7/9 anonim válasza:
Ne félj feljelenteni! Nem mondják meg hogy ki volt. A rendőrséget hívd fel és ők elmennek megnézní. De facebookon az állatvédők segítenek, hogy ilyenkor mit kell.
8/9 anonim válasza:
Fajtamentő szervezetnél tehetsz bejelentést.Ha nem vitáztál vele emiatt,nem fogja gyanítani sem.
9/9 anonim válasza:
Az Állatvédőrség MINDENKI adatát titkosan kezeli. SOHA nem adjuk ki senkinek sem a bejelentő adatait. Még a rendőrségnek sem, ha feljelentésig fajul az eset. Mi, az egyesület jelentjük fel, szóba sem kerül a bejelentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!