Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ruhácskára van szüksége...

Milyen ruhácskára van szüksége egy yorkshire terriernek ha télen, ha a szabadba viszem? Standard 3 kg-os yorki, nem mini. Elég-e hátvédő, illetve kell-e bélelt kabát, cipő vagy overall?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 09:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti: Neked aztán sok eszed van. Az ember bőréből évezredek alatt sem tűntek el a faggyútermelő mirigyek, bár elvesztették a szőrük nagy részét. Szerinted a yorkikból max. 1 évszázad alatt eltüntették őket? Kötve hiszem..
2009. nov. 22. 15:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem yorkim van és télen igenis adok rá pulóvert(de csak télen!) ilyenkor igenis szükséges! Igaz hogy van szőrük dee nem egy tömött bunda!
2009. nov. 22. 17:24
 13/17 anonim válasza:
88%

Nézd meg az allaticuccok.mindenkilapja.hu oldalt!

Nagyon szupii

2009. nov. 22. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:

"Neked aztán sok eszed van" hozzászólónak mondom, hogy látszik, hogy nem ismeri a fajtát. Nekem is yorkim van, egyáltalán nem életképtelen, viszont ő is kap ruhát a hóban.

Az ő szőrük annyira selymes, hogy ráfagy a hó. Mert ezek nem drótszőrűek!

Nézd már meg, hogy egy hosszú hajról hogyan lehet lerázni a vizet. SEHOGY! Nem ez az első kutyám, van egy retrieverem is, akinek pillanatok alatt lepereg a szőréről a víz. De ha a yorkimat nem fürdetem 1 évig, akkor sem fog.

2009. nov. 22. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Senki, ismétlem SENKI nem ebszélt vízlepergetésről. Nem is kell! Én azt magyarázom hogy a viaszréteg a HIDEGTŐL VÉDI. És a bőrén van nem a szőrén, hogy az istenben pergetné már a szőréről a vizet?? Ha ilyesmit nehéz kilogikáznod nem csodálkozok rajta, hogy elhiszed a sok baromságot, pl. hogy ruhát kell rá adni XD Tudod mit, ha félted adj rá de legalább ne fizess ki rá több ezret, fogj egy régi gyerek pulóvert és szabd át,nem kell hozzá diploma..
2009. nov. 23. 08:40
 16/17 anonim ***** válasza:
70%

Kar, hogy sok itt az idiota, aki nem ismeri a fajtat!

A yorkira azert kell telen ruha, mert kulonben fazik. Azert fazik, mert egy retegu a bundaja, mint az emberi haj, igy nincs, ami szigetelje a meleget. A masik ok, amiert hamar atfazik az az, hogy picike a teste! Egy 2-3 kilos kiskutya par perc alatt atfazik, nem ugy, mint egy 20-30 kilos fajta!

Es azert nem jo ra az emberpulover, mert a kutyanak teljesen mar az anatomiaja, ezert a szabasminta is mas! A gyerekruhak nagyon kenyelmetlenek tudnak lenni igy!

2010. febr. 20. 22:56
 17/17 anonim válasza:
Drága okos emberek. Mi az h mindenképp szüksége van ruhára?? Érdekes módon 4 yorkim van és az életbe nem volt még rajtuk ruha(nem is lesz) és még élnek...nm fognak megfázni..tény h rájuk ragad 1 csomó hó de leolvad...nekem imádnak a hóban rohangálni és még nem tűnt fel hogy bármi baj lett volna belőle mert nincs rajtuk ruha mellesleg megsúgom hogy a legidősebb 11 éves és sose volt baja a hótól ;)
2010. máj. 5. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!