Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kiskutya bajvan?

Husky kiskutya bajvan?

Figyelt kérdés
Sziasztok most voltam visszavinni a csákó akitől vettem nem nyitott kaput se semmit most fordultunk rendőrséghez de sajnos ők sem tudnak azonnal cselekedni még pár napig nálunk lesz a kutya holnap jön a rendőrség még.Addig is lenne pár kérdésem.A kiskutya állandóan harapgál ez nála játék? Hogy tanítsam hogy ne harapja a gazdiját? Hogy fogja kivállasztani ,hogy ki nála a családba a falkavezér?

2013. nov. 10. 12:39
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Oké, csak rákérdeztem, nehogy aztán meg azért gyere folyton, hogy hogyan kezeld házilag a kutya lábtörését, mert nincs pénz dokira. Volt már rá példa.
2013. nov. 10. 15:01
 22/27 Akiteki ***** válasza:
100%
Erről beszéltem. Most még csak a harapdálás. Aztán sorra jön a többi viselkedési probléma. :(
2013. nov. 10. 15:53
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Na figyelj! Elolvastam az összes kérdésed amit itt a gyk-n feltettél a husky-val kapcsolatban ...., most tegyük félre azt, hogy buta voltál/vagy, de legalább próbálsz neki jó körülményeket teremteni, ez látszik.

Először is, ahogy mások is mondták csináltasd meg az oltási programot (remélem jó dokihoz viszed), vegyél jó minőségű tápot neki és áztasd be! Kecsketejet is adhatsz neki, de szigorúan felforralva! Remélem lakásban tartod!

Ha valamit nem tudsz, kérdezz!

2013. nov. 10. 15:56
 24/27 anonim ***** válasza:
62%
Köszi, hogy lepontoztatok! A baj már megtörtént, ezt mindannyian tudjuk, a kiskutya már nála van, én már leoltottam a kérdezőt és most pontoztok le, mikor segíteni KELL .... könyörgöm egy kutya életéről van szó????
2013. nov. 10. 17:02
 25/27 anonim ***** válasza:
52%

Itt senki sehol nem írja,hogy a kutya élete veszélyben van.Állítólag már orvosra is lett pénzük.

Innen mi mit tudnánk segíteni?

Én biztos hogy nem vinném vissza a szaporítónak.A vevő is bajba kerülhet,mert számla nélkül vásárolt!

2013. nov. 10. 17:05
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

A kutya akkor is bajban van, ha a gazdinak halvány fogalma nincsen, hogy kell egy ilyen pici kutyát felnevelni! Márpedi jelen estebne ezzel állunk szemben!

Hányszor etetni, mit lehet adni neki, stb.!

2013. nov. 10. 17:27
 27/27 anonim ***** válasza:
25%
Játékból harap!
2013. nov. 10. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!