Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti ehhez mit szoltok? Valoban...

Ti ehhez mit szoltok? Valoban mini fajta lehet? Vagy milyen?

Figyelt kérdés
[link] mini csivava&quick_search[categories]=allat-noveny/haziallat/kutya
2013. nov. 10. 05:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Tessék, válaszolok; Nem mintha lenne jelentősége.

"Ti ehhez mit szoltok?": Nagy valószínűséggel, ideggyenge beteg lesz. Megveszed 30-40 ezerért, az állatdokinál meg 100 ezreket fogsz otthagyni, hogy egyáltalán életben maradjon a kutya.

"Valoban mini fajta lehet?": Nem. Olyan hogy mini csivava nem létezik.

"Vagy milyen?": Ez egy túlszaporított, keverék, amire rányomták a mini bélyegzőt.

Súlya: Totálisan lényegtelen, ugyanis örülhetsz ha megéli a néhány éves kort, és akkor még a súlya lesz a legkisebb problémád.

Kérdező! Ez kielégíti az igényeidet?

2013. nov. 10. 11:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Már ketten szedtük pontokba a választ.

Kérdezd meg szerintem a "tenyésztőjét". Biztosan pontos, és a valóságnak teljesen megfelelő információkkal fognak ellátni úgy, ahogy a kedves vásárlók megérdemlik.

2013. nov. 10. 11:43
 13/17 A kérdező kommentje:
Sulya totalisan mindegy??? Kinek? Neked vagy Nekem? Én vagyok a kerdezo es semmi mast nem kerdeztem csak azt amire azt irtad hogy totalisan mindegy! Megkerlek te ide ne irj,mert erre a kerdesre varom a valaszokat!
2013. nov. 10. 12:32
 14/17 anonim ***** válasza:
akkor olvasd el az előző kommentet is, ott írtam micsinálj. :D
2013. nov. 10. 12:56
 15/17 sippara ***** válasza:
65%

Ha válaszolsz nekem egy kérdésre, megtippelem neked a súlyát (ami kb. lehetetlen, szaporított korcs, lehet,hogy az egy éves kort sem éli meg, és nem lesz egy kiló, de lehet, hogy a 6-8 kilót is eléri, annyira "mini"):

Milyen gyermekkori trauma, nevelési hiba, vagy súlyos lelki abúzus torzította a jellemedet olyan formában, hogy élveznéd egy betegre szaporított, méreten aluli, ezért egész életét konkrét fájdalomban és betegségben leélő másik ÉLŐLÉNY szenvedését nézni?

2013. nov. 10. 13:17
 16/17 anonim ***** válasza:

Vagy azt, hogy 10 kutyából kb 1el, ha tudna játszani, már amennyiben vinnéd a szabadba.

Kistestűek közül errefelé 10ből 7 támad, a többi magánakvaló. ritkán látok 1-1 olyat, amelyik normális.

2013. nov. 10. 16:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, ha ezt megveszed, a legkisebb problémád lesz a súlya. Rohangálhatsz vele állatorvoshoz hogy tartsa neked életben, nem kevés pénzért. De mivel nem fajtatiszta csivava, így ahogy azt már leírták lehetetlen megmondani a súlyát.. lehet lesz egy 50 dekás "kutyád", de az sincs kizárva hogy 3-4-5-6..vagy éppen akármennyi kiló lesz. LEHETETLEN megmondani.

Tulajdonképpen igen, neked is és akárkinek mindegy hogy mekkora lesz a súlya, mert ez lesz vele a legkisebb gondod.

De hogy olyan válasz is érkezzen ami neked megfelelő: 'Nagyon, cuki, iszonyat édes, valóban mini, láthatod a képeken is. Kb 1 kilós lesz. Vedd meg, hidd el, nagyon jó kutya lesz belőle, nem lesz vele problémád. Mindenképpen megéri megvenni!'.

Remélem hogy ez már megfelel neked, ha a valóságot képtelen vagy felfogni. ;)

2013. nov. 10. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!