Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A drága gazdikat nem kötelezi...

A drága gazdikat nem kötelezi semmilyen szabály, hogy a kedvencük után felszedjék a szart az utca közepéről?

Figyelt kérdés
Bp.-en élek és kb. méterenként van egy nagy adag fos vagy hugytócsa amit már sokszor lehetetlen kerülgetni. Ez csak engem zavar?

#kutya #eb #gazda #fecskefarku vizsla
2013. nov. 9. 00:20
1 2 3
 21/22 Szilvi & Argos ***** válasza:

Ma a Népligetben sétáltattunk gazdikereső kutyákat...a "kutyám" egy hatalmas undorítót tojt...mondták, hogy NE szedjem fel, mert vmiért a közkert vagy közteres vagy ki kérte a panziósokat, hogy ne szedjék fel...de szem előtt volt és giganagy...nagy részét bezacskóztam, de 200 méteren át nem volt kuka...leraktam egy kőre...aztán hazafele cipeltem vagy megint 200 métert és kidobtam :P

Kukahiány van sok helyen :(

2013. nov. 10. 20:18
 22/22 anonim ***** válasza:
9:52 igazad van. Én is kisebb kulákat látok inkább, és múltkor sétáltatás közben láttam az egyiknek a forrását is. Rózsaszín magassarkús p.csaszoknyás hülye pitsa ilyen "teacup" micsodával, kutya elvégezte a dolgát, a kishölgy meg elegánsan továbbsétált. Rászóltam, hogy nem kéne felszedni? Erre közölte, hogy ő ahhoz nem nyúl hozzá, szedjem össze én, ha zavar. Hát ha nem lenne ekkora önuralmam, hozzávágtam volna a kutyája termékét.
2013. nov. 10. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!