A drága gazdikat nem kötelezi semmilyen szabály, hogy a kedvencük után felszedjék a szart az utca közepéről?
eddig az egyik legjobb élményem az volt, hogy kakiszedés után beleléptem valaki más kutyájának az otthagyott termékébe, ahogy jöttem ki a fűből..
Egyébként egyre több embert látok, aki felszedi még vidéken is, viszont -és tisztelet a kivételnek- szinte csak kistermetű kutyásoknál látom azt, hogy ott hagyják mondván, hogy a kutya icipicit tojik, azt minek szedje fel..
Van szabály. Csak nem tartják be, plusz én még a mi környékünkön nem láttam volna hogy büntetnek érte(nem Bp.-en élek, más városban). Én fel szoktam szedni. Ha viszont a hasa (ritkán); akkor sokat nem tudok csinálni, földet rúgok rá, és annyi. Pisilni viszont nem engedem se járdán, se házfalat..se semmi hasonlót. Csak füvön, fákat.
Kuka kifejezetten erre acélra nálunk sincs. Így ha éppen találok akkor normál kukába dobom, ha nincs éppen, akkor konténerbe. Volt már hogy engem is megszóltak hogy mit képzelek magamról meg egyébként is büdös lesz tőle a konténer"; hát persze nyilván a bezacskózott sz@rtól lesz büdös; nem mintha nem lenne amúgy is okádék szag a konténereknél. Nem szokott zavarni ha beszólnak, beledobom és kész. Ha nem tetszik vegye ki és vigye haza aki éppen beszólt.
Nálunk is egyre több olyan embert látok, aki gondol egyet és a park közepén, vagy a járdákon hagy egy-egy nagyobb csomagot, vagy a ház falakat csöveli le. Őket is lehetne büntetni( és mellesleg nem hajléktalanok). Engem az sokkal jobban zavar. Plusz van ürülék amit kóbor kutya hagy ott. Azzal nem lehet mit kezdeni. Persze akkor is mindenki a kutyatartókra asszociál.
Felénk egyre többen szedik szerencsére. De érdekes módon a kutyatartók "elitje", a kiállítók pl nagyon nem szedik :O Hungexpón lévő kiállításon bemutatóztunk, TELE volt minden négyzetméter szarral...MÁSFÉL HÉT MÚLVA mentünk ismét oda, akkor már nem volt kutyás program, és még mindig ott volt :O Ez már a Hungexpó vezetőségének hanyagsága :P
De hogy a kiállító a kva nagy kutyája után a csarnokban nem takarította el a cuccost, az gáz!
Én régebben a Duna part felső részén nem szedtem, mert kuka nincs...ma már szedem és vagy zsákba, vagy kukába rakom.
Ha nagyon eldugja bokorba, akkor ott marad...illetve közvetlen parton is ha nádasba megy, ott marad, de ha szem elé, akkor szedem.
Ma pl a város szélén sétáltunk nagy prérin-mezőn...ha kakált volna, NEM szedtem volna fel, mert kuka csak 1 km-rel odébb lett volna kb.
Én igazán nem akarok senkit leszólni....DE... Nálunk is vannak ilyen gondok, és ahogy nézem, inkább kis méretű ürülékekkel találkozom. Tehát ritkán látok egy jó nagy adag szart, amilyet pl. az én nagytestűm is produkál.
Gondolom, hogy kiknek derogál felszedni. Egyébként ha ez bunkóság, én is az vagyok, mert felajánlom a zacsit. Nálunk itt alig akad "normális" eb, aki nem 5 meg 10 kiló.
IV. kerület külső része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!