Kutyusom mancs nyomát szeretném magamra tetováltatni. Csuklóra vagy hasra érdemesebb?
Figyelt kérdés
2013. nov. 6. 15:59
11/17 anonim válasza:
mancs alakú ribants rendszám? :D
Lapockán? nyakon(ott ahol a csuklyád van)? Nyakon a gerincednél? akár fül mőgé egy mini mancs ? :D
Sok hely van.. hason is szép lehet de akkor már inkább egészen lent a medencédnél elől vagy attól kicsit lejjebb a lágyék felé egész szexi lehet :)
12/17 anonim válasza:
egy tetoválásnak egyébként tényleg nem a szexiségről kell szólnia.. általában azok csinálják így, akiknek divatból van és nem konkrét jelentése van a tetoválásának, csak azért van, mert "menő".
13/17 anonim válasza:
14/17 A kérdező kommentje:
Nem azt akarom, hogy szexi legyen és nem is azért csinálom, mert most ez a menő. Sok kutyás versenyt nyertünk már és Ő nekem többet jelent, mint bármelyik ismerősöm!
2013. nov. 6. 17:15
15/17 anonim válasza:
Olyan helyre csináltasd, ahol csak akkor látszik, ha szeretnéd. Én csuklóra nem javaslom, főleg ha olyan a munkahelyed, ahol látják a kezed. Rajtam elég sok van, de fel tudok ugy öltözni ha kell, hogy senki nem látja.
16/17 anonim válasza:
Ha csak csukló és has közül lehet választani, akkor csukló. Saját magamból kiindulva, nekem van a hasamon, ott ahol a 10-es és 13-as válaszoló linkjén. Volt egy szép tetoválásom, terhesség alatt egy domborművem, szülés után egy borzadályom.
17/17 anonim válasza:
Én a csuklómra akarom majd, ott is el lehet takarni ha nem tényleges méretben csináltatod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!