Frontline csepp használata. Hogy is van ez?
Megoszlanak a csepp használatáról a vélemények.
Nos, bolhás lett a kutyánk, ma fürdetjük majd meg. Aztán kéne rá a csepp, hogy később se legyen bolhás.
DE sokan azt mondják-írják, hogy fürdetést követ 3. nap szabad rátenni a cseppet.... értem én, de ha kiviszem a kutyát az utcára, újra bolhás lesz... 3 napig csak nem sz@rhat a lakásba!!
Szóval én arra gondoltam, hogy este fürdetjük meg a kutyát, és másnap reggel tesszük rá a cseppet. Tovább nem tudok várni, mert csak le kell vinni a jószágot sétáltatni.
Meg kell várni, ameddig teljesen megszárad a kutya, és csak utána rakd rá a cseppet. Utána 2 napig ne érje víz, ne fürdesd.
Kullancs ellen 1 hónapig véd, bolha ellen 2-3 hónapig.
Azt tudom, hogy kevés víztől nem lesz baja de szerintem minket szivat az időjárás. :D Itthon vagyunk, nem esik.. amint levisszük a kutyát, konkrétan szakadni kezd! 2-3 napja ez megy. Azért szerzek rá valami ruhát gyorsan vagy nem tudom. :)
Egyébként igen, minden le van tisztítva. Van itthon Neostomosan, azzal is körbe lett fújva minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!